Fremhæv dit smil med en kosmetisk tandblegning fra Hamlet

1.499,- / 3.000,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få smilet frem med en forårsfrisk tandblegning fra eksperterne på det anerkendte og eksklusive Hamlet privathospital

Smilet er den korteste afstand

Journalist: Søren Folke Larsen
Fotograf: Kim Bjærre

Smilet er den korteste afstand mellem mennesker. Det første vi ser, er øjnene, dernæst smilet og tænderne. Danskere har nogle af de sundeste tænder i verden, men fokus har rykket sig, så det ikke kun gælder om at have sunde tænder - de skal også se sunde ud. Hvide, smukke tænder giver dig fornyet tro på dig selv, øger dit selvværd og signalerer overskud og velvære. Så fremhæv dine tænders naturlige skønhed med hjælp fra Hamlet.

I løbet af de tyve år, privathospitalet Hamlet har eksisteret, har det udviklet sig til det førende privathospital i Danmark. Behandlingerne udføres med enorm professionalisme, og det samme er tilfældet på stedets tandklinik, hvilket du i dag kan nyde godt af. Med en topprofessionel tandblegning fra Hamlet er du sikret det bedste resultat med de bedste produkter på markedet. Du får tænder som en filmstjerne, og det eneste spørgsmål, du vil have efter endt behandling, er: "Hvorfor har jeg ikke gjort det her noget før?".

I løbet af livet misfarves tænderne på grund af farvestofferne i den føde, vi indtager. Te, kaffe og rygning ødelægger langsomt den naturlige hvidhed. Nogle er endda så uheldige at være født med gulere tænder end andre. Men med en tandblegning fra Hamlet privathospital kan du få dit smukke hvide smil tilbage på mindre tid end det tager at spise en god frokost. Hvorfor være hæmmet af dine tænder, når du i et snuptag kan gøre dem til din største fordel?

En tandblegning hos Hamlets tandklinik starter med en kort samtale om, hvordan behandlingen kommer til at foregå. Derefter foretages en grundig undersøgelse og afrensning af dit tandsæt, hvorefter selve blegningen foretages, og du efter kort tid kan nyde synet af dit nye jeg - smukt, hvidt smil inkluderet.

Der er ingen grund til at være ked af noget, som det er så let at gøre noget ved. Skynd dig ned til Hamlets tandklinik og reserver tid allerede i dag.

Husk du kan købe dagens tilbud med iPhone-app'en, der kan hentes på iTunes.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.06.2011 til 07.09.2011.

Bestil tid på tlf: 38170650.Information

Åbningstider:

Man-lør 9-17

Aftalepart

Tandklinikken Hamlet
CVR: 32101291

Adresse

H. V. Nyholms Vej 21
2000 Frederiksberg
  • Tandklinikken Hamlet
    Gyngemose Parkvej 66
    2860 Søborg
Vælg variation
Vælg variation