vilnov_001.JPG
vilnov_002.JPG
vilnov_003.JPG
vilnov_004.JPG
vilnov_005.JPG
vilnov_006.JPG
vilnov_007.JPG
vilnov_008.JPG
vilnov_009.JPG
vilnov_010.JPG

Gavekort på 2000 kr. til den professionelle Vilnov Køreskole

999,- / 2.000,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få et gavekort på 2000 kr. til en af Frederiksbergs mest vellidte køreskoler. Vilnov har små teorihold, fleksible køretimer og tryg undervisning

Kom godt fra start med dit kørekort

Journalist: Durita Dybczak
Fotograf: Kim Bjærre

Al begyndelse er svær, derfor er det vigtigt, at du finder den helt rigtige køreskole, når du vil tage dit kørekort. Hos Vilnov køreskole vægtes det højt, at du føler dig tryg og godt tilpas igennem hele forløbet, og ikke mindst, at du føler dig klar til at køre på egen hånd, når du har fået kørekortet.

Susanne Villnov er certificeret coach og har rigtig god erfaring med at bruge det i sit arbejde som kørelærer, hvor hendes metode er at støtte og motivere eleverne. Der bliver taget hånd om hver enkelt elevs individuelle behov og taget hensyn til elevens stærke og svage sider. Så hos Vilnov køreskole er du sikker på at få lige den undervisning og vejledning, du har brug for.

Før man vælger køreskole er det altid en god idé at ringe og få en snak med den mulige kørelærer. Susanne tager sig god tid til den indledende kontakt, og hun sidder klar ved telefonen i denne weekend, hvis du har lyst til at tage en snak med hende inden du beslutter, om Vilnov skal være din køreskole.


Med dagens tilbud får du et gavekort på 2000 kr., som du kan bruge på:

Ubegrænset teoriundervisning i et år, en teoribog og en cd med evaluerende prøver

eller

Ubegrænset teoriundervisning i et år, adgang til teoribog og teoritest m.m. på nettet i 4 mdr.

eller

Ubegrænset teoriundervisning, samt 1 kørelektion i forbindelse med generhvervelse af kørekort.

 

Når du starter på et teorihold hos Vilnov køreskole, er du selv med til at planlægge tiderne for teorien. Du er desuden sikret en ensartet undervisning, da du har den samme kørelærer igennem hele forløbet. Der er 2 fast tilknyttede kørelærere, som kører alle ugens dage, så du let kan planlægge dine køretimer i forhold til skole eller arbejde. Køreskolebilen er en VW Golf 6 fra 2010, som er nem at orientere sig i og god at manøvrere rundt med.

Vilnov har hele 16 års erfaring, og der er ingen tvivl om, at du er i både professionelle og trygge hænder. Du kan normalt få dit kørekort i løbet af 2-3 måneder, så spring ud i det og kom godt fra start med et gavekort på 2000 kr. for kun 999 kr.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.06.2011 til 06.06.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider:

Åbent efter aftale.

Telefon:

40601760

Anmeldelser

dumpeprocent.dk

"Jeg giver helt klart 5 stjerner. For sådan en travl gymnasieelev, som mig var det helt perfekt! Hun tog meget hensyn til min skole, fritidsjob og andre aftaler. Både køretimer og teori bliver planlagt efter om hver enkel elev kan, hvilket er virkelig dejligt og selvom jeg var ude og rejse og havde travlt, fik jeg kortet på kun lidt over 3 måneder. Læren er meget venlig og meget tålmodig og det er en dejlig køreskole bil :) Teori timerne er hyggelige og tonen er god og afslappet. Jeg følte ikke at jeg fik én time for lidt eller for meget og jeg bestod derfor første gang ved begge prøver - ligesom alle andre på mit hold. "

Set på dumpeprocent.dk

Aftalepart

Vilnov køreskole
CVR: ??
  • Vilnov køreskole
    Smallegade 28
    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation