Erik_001.JPG
Erik_002.JPG
Erik_003.JPG
Erik_005.JPG
Erik_006.jpg
Erik_007.JPG
Erik_009.JPG

Få en hypnosesession hos Erik Lunøe

499,- / 1.100,-
  • 55% rabat
  • Slutter om

Få en hypnosesession hos Erik Lunøe og slip af med alt fra rygetrang, flyskræk, overflødige kilo, eksamensangst og dårligt selvværd

Få afkodet dine dårlige vaner, fobier og afhængigheder

Journalist: Louise Oppenheimer
Fotograf: Kim Bjærre

Erik Lunøe arbejder med både coaching, NLP-terapi, hypnose og hypnoterapi fra sin konsultation i hyggelige Studiestræde i København K. Han anvender en bred vifte af terapeutiske teknikker og metoder, når han udfører hypnose, og det gør ham til en sværvægter i branchen. Han har været flittig brugt i medierne - lige fra tv-stationer som DR til magasiner som I Form, Psykologi, Vores Børn og Femina har gjort brug af hans ekspertise.

Jeg møder Erik Lunøe i hans lille konsultation i Studiestræde, hvor der er en rolig og afslappet atmosfære - til trods for, at Københavns byliv drøner afsted på den anden side af døren. Der hænger farverige malerier på væggene, står bøger på reolerne og dufter hjemligt af kaffe, som brygges fra et lille tekøkken for enden af rummet. Erik Lunøe er rolig og professionel, og jeg føler mig med det samme helt tryg i hans selskab. Vi snakker om mit sukkerafhængighedsproblem, og han noterer flittigt på sin notesblog. Jeg fortæller ham, hvor længe jeg har været afhængig af sukker, at jeg spiser det hver dag, at det især er om aftenen, at trangen tager kontrollen over mig osv.

Efter en god snak på en halv time er vi ved at være klar til at gå i gang. Jeg bliver vist hen til en meget stor og blød lænestol i hjørnet, som kan justeres fuldstændig, som jeg vil have det. Benene op, ryglænet lidt ned. Så er jeg klar, og vi går i gang.

Jeg befinder mig under forløbet i en fuldstændig afslappet tilstand. Hele kroppen bliver tung som aldrig før, men jeg er ved bevidsthed og til stede under forløbet. Erik Lunøe kan noget helt særligt med stemmen og sproget, og sammen begiver vi os ud på en visuel rejse, hvor jeg både konfronteres med brudstykker fra min barndom, nutid og fremtid. Det hele er meget behageligt og vores samarbejde fungerer rigtig godt.

Efter forløbet spørger jeg ind til, hvad det er hypnose kan og skal.

"Hypnose handler om at skabe muligheden for et bedre liv for mennesker. Jeg kan med din accept gå ind og åbne op for dit ubevidste sind og afkode de dårlige vaner. Det kan være hvad som helst, som du føler skaber en begrænsning i dit liv. En fobi, en angst for at flyve eller gå til eksamen, en afhængighed, et ønske om at tabe dig eller at opnå større resultater arbejdsmæssigt. Behovene er meget forskellige, så hvert forløb planlægges individuelt", fortæller Erik Lunøe

Der er nu gået en lille uge, og trangen til sukker er væk. Ikke en eneste gang har jeg haft behov for bare et lille stykke chokolade eller den mindste vingummibamse. Og det føles utroligt, når jeg tænker på, at min afhængighed nok strækker sig 10 år tilbage.  

Kan alt kureres med hypnose?
Stort set alt kan kureres, men Erik Lunøe tager ikke imod folk, som har fået stillet en psykiatrisk diagnose, de gerne vil have hjælp til at komme af med.


Er en gang nok?
Stort set alle vil opleve en positiv forandring efter første session og i rigtig mange tilfælde er en gang nok.


Virker hypnose på alle?
Virkningen er afhængig af din egen motivation og dit ønske om at samarbejde. Nogle gange kan hypnotisøren opleve, at folk faktisk ikke ønsker at komme af med sit problem (at de ikke rigtig ønsker at droppe cigaretterne, slikket osv) og det gør udfordringen større for hypnotisøren.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.06.2011 til 15.09.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 400 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 28409944 eller mail: info@eriklunoe.dk

En session varer typisk ml. 1 - 1,5 time.Information

Åbningstider:

Man-fre: 9 - 18

Anmeldelser

eriklunoe.dk

"Jeg har været røgfri siden jeg forlod dig fredag eftermiddag.
Jeg har ikke haft nogen lyst/trang til cigaretter.
Jeg har det rigtig dejligt med det. Afslappet, ingen negative bivirkninger og allerede synes jeg, at min kollegas cigaretrøg lugter forfærdelig. Mange hilsner Nanne"

Set på eriklunoe.dk

Nordjydske.dk

"En måned senere, da det er blevet tid til at gøre status på forsøget, er jeg overrasket. Måske er det bare fordi, vejret er blevet forårsagtigt og mere tiltalende at komme ud i, men der er blevet længere imellem de dårlige undskyldninger. Jeg har ellers haft lige så travlt, som jeg plejer, men alligevel er det lykkedes mig at tage en løbetur på skovstierne."

Set på Nordjydske.dk

Aftalepart

Hypnoterapi v. Erik Lunøe
CVR: ??

Adresse

Studiestræde 26, 2 sal
1455 København K
  • Hypnoterapi v. Erik Lunøe
    Studiestræde 26, 2 sal
    1455 København K
Vælg variation
Vælg variation