cosmo_001.JPG
cosmo_002.JPG
cosmo_003.JPG
cosmo_004.JPG
cosmo_005.JPG
cosmo_006.JPG
cosmo_011.JPG
cosmo_007.JPG
cosmo_008.JPG
cosmo_009.JPG
cosmo_010.JPG

Nyd 2 luksus stenovnspizzaer med hjemmelavede kartoffelbåde

110,- / 220,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 x luksus stenovnspizzaer + 2 x hjemmelavede kartoffelbåde, når Cosmo Food på Østerbro inviterer på ægte italienske take away

Sublim italiensk pizza

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Foto: Kim Bjærre


Der findes mange steder, der serverer pizza, men kun et fåtal af dem gør det rigtigt. En ægte italiensk pizza kræver en ægte stenovn, for det er kun i den, man kan opnå den rigtige temperatur, og på den måde gøre pizzaen tilpas sprød og lækker. Cosmo Food kræser virkelig for deres retter, og deres hyggelige butik emmer af kærlighed til håndværket.

Cosmo Food specialiserer sig i take away, idet de har valgt at holde fokus på dét, de finder vigtigst: Maden og de gode råvarer som f.eks friske tomater, rucola, grillet aubergine, svampe, trøffelsauce, radicchio, kartoffel, pancetta, rosmarin, carpaccio, pinjekerner og pesto. Ingredienserne gør en madoplevelse fra Cosmo Food helt unik og enestående - og det er noget, du absolut ikke bør gå glip af.

Stedets personale er oplært af en klassisk pizzabager fra Milano, og det kan smages. Cosmo Foods pizzaer er tynde og sprøde med originale ingredienser.  Italienske pizzaer simpelthen en sublim oplevelse, når det er Cosmo Food, der laver dem.

Prøv f.eks. en Genovese (med pinjekerner, pesto og parmesan), en Bianca (med kartoffel, pancetta og rosmarin) eller en Estate (med friske tomater, rucola, carpaccio og parmesan).

Velbekomme!

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.06.2011 til 01.08.2011.

Kan indløses man-lør.

Tilbuddet gælder ikke levering.

Bestilling skal foregå min. 1 time før på tlf. 35 35 20 00Information

Åbningstider

Man-lør: 11-22

Aftalepart

Cosmo Food
CVR: ??
  • Cosmo Food
    Østerbrogade 90
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation