Body_001.JPG
Body_002.JPG
body_003.JPG
HelseAkademiet_24.png

Få en professionel BodyAge-test + gavekort til løbesko

349,- / 1.049,-
  • 67% rabat
  • Slutter om

Få motivation og hjælp til en sundere krop med en BodyAge-test hos Helseakademiet på Østerbro + gavekort på 300 kroner til løbesko fra Løbekompagniet

Svarer din krops alder til din biologiske?

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre


Helseakademiet på Østerbro giver dig kyndig rådgivning, og de kompetente ansatte sørger for gode råd og professionel vejledning til din træning. Nu har du også mulighed for at få foretaget en BodyAge-test, der er mere end blot en konditest. Det er en komplet fysisk test, som fortæller dig, hvor gammel din krop i virkeligheden er. Hvis du har lidt svært ved at komme i gang med at træne, kan det være en god motivationsfaktor at få målt din BodyAge.

Brødtekst:
Overvægt, mangel på motion og dårlige kostvaner kan få din krop til at opføre sig ældre, end den i virkeligheden er. Omvendt kan en sund og trænet krop være yngre end dåbsattesten. Når du ved, hvor gammel din krop er, kan du sætte tallet i forhold til din kronologiske alder og derved få et indtryk af, hvordan din almindelige fitness og sundhedstilstand er.

Du kender måske allerede testen fra tv-programmet By på skrump med Chris McDonald. Testen som Helseakademiet tilbyder er Polar BodyAge System, som giver dig et overblik over din fysiske tilstand. Det er en mere omfattende test end et almindeligt sundhedstjek hos lægen.

Testen udføres af en uddannet fysioterapeut og tager 30 minutter. Din fedtprocent, blodtryk, kondital, styrketest og fleksibilitetstest bliver målt. Dine enkelte resultater vil blive samlet i en syv siders rapport, som giver dig et indtryk af, hvordan du klarer dig i forhold til andre i din alder.

Der vil ud fra dine resultater blive givet en vurdering af, hvilken BodyAge der er realistisk for dig at opnå - altså hvor ung din krop har potentiale for at blive. Du får sammen  med din BodyAge en skriftlig analyse af dine resultater og en beskrivelse af, hvad du skal have fokus på at forbedre.

Udover en BodyAge-test får du også et gavekort på 300 kroner til Løbekompagniet til køb af et par nye løbesko, hvilket kan være med til at skyde din nye livsstil i gang.

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.06.2011 til 02.09.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 1000 værdibeviser til salg.

Gavekort til løbesko gælder ikke i forvejen nedsatte modeller. Der kan kun benyttes et gavekort pr. løbesko, og gavekortet ombyttes ikke til kontanter.Information

Åbningstider:

Man-fre: 10-18

Lør: 10-15

Aftalepart

Løbekompagniet
  • Løbekompagniet
    Østerfælled Torv 29
    
2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation