Medital001.jpg
Medital002.jpg
Medital003.jpg

??

770,- / 1.600,-
  • 52% rabat
  • Slutter om

Et komplet sundhedstjek kan give dig vished om din krops tilstand - Prøv et sundhedstjek á 1 time inkl. akupunktur på Medital Klinik Danmark i indre by

Medital Klinik Danmark

Skribent: Frederik Plum

Foto: Kim Bjærre


Medital Klinik Danmark er en sundhedsklinik der tilbyder en lang række behandlinger og sundhedstjek. Klinikken undersøger, forebygger og behandler forskellige sygdomme og lidelser. Dagens Tilbud gælder et fuldt sundhedstjek á 1 time inkl. akupunktur.


Hos Medital Klinik Danmark får du professionel behandling. Behandlerne er eksperter i akupunktur og tilbyder en fuld 2-årig akupunkturuddannelse. Nicholas Garner, der står bag klinikken, skriver desuden artiklen "Nyt om sundhed" i magasinet Liv & Sjæl.

Akupunktørerne er uddannet i traditionel kinesisk akupunktur og kan behandle en lang række sygdomme og symptomer. Desuden har personalet fysioterapeutisk ekspertise med fokus på behandling af smerter, muskelspændinger, ledproblemer og andre ubalancer i kroppen.

Dagens Tilbud giver et sundhedstjek, der giver en samlet vurdering af din krops tilstand. Før du kommer på klinikken får du udleveret et  spørgeskema, som medbringes til undersøgelsen. Dette vil fungere som udgangspunkt for en personlig konsultation med en af klinikkens eksperter. Hvis spørgeskemaet afslører problemer med led og muskler, laver klinikken en fysiologisk undersøgelse af de skavanker du måtte have. Herefter tages forskellige blodprøver, der afslører hvordan din livsstil og dine organer og krop har det. Resultater af blodprøverne foreligger inden undersøgelsens afslutning. Sundhedstjekket indeholder desuden måling af vægt og fedtprocent, måling af biologisk alder, lungefunktion, blodtryk og en samlet analyse af resultater inkl. forslag til livsstilsændringer eller behandling, hvis der er behov for det. Med dagens tilbud får du en desuden en akupunkturbehandling med for samme pris. Hele sundhedstjekket tager 1 time.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.09.2010 til 31.12.2010.

Max. 150 værdibeviser til salg.

Du kan bestille tid på tlf 39 43 39 39 eller email medital@meditalklinik.dkInformation

Åbningstider og hjemmeside:

8.30 - 16.00

www.meditalklinik.dk

Aftalepart

Medital Klinik Danmark
CVR: 26994756

Adresse

Nørre Søgade 27 A
1370 København K
  • Medital Klinikken
    Medital Klinik Danmark
    Nørre Søgade 27A 1. sal
    1370 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation