God gammeldags barbering og en herreklip hos L'Atelier 21

350,- / 700,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en old fashion barbering og lækker herreklipning hos barber- og frisørsalon i L'Atelier 21 i Indre By. Det er den ultimative Fars Dags-gave

En trendy pariser i København

Journalist: Søren Folke Larsen
Fotograf: Kim Bjærre

I Bredgade har de to franskmænd Nicolas Lammin og Habib Raden åbnet konceptbutikken L'Atelier 21, der indeholder både tøjbutik til ham og hende, juicebar og kombineret barber og frisør. Alt er gennemført, og intet i butikken er tilfældigt. Tøjet kommer fra Frankrig, Sydamerika og Danmark. Frisørerne er headhuntet og tæller englænderen Leon Peach med 18 års erfaring fra London, og den medaljevindende frisør Mia Atzen Larsen.

Dagens tilbud er den perfekte Fars Dag-gave. For nu er det mændenes tur til lidt opvartning og wellness. I den trendy concept store L'Atelier 21 ligger barber- og frisørsalon Studio 21, hvor du får en førsteklasses barbering efterfulgt af en klipning udført til perfektion af stedets dygtige barber/frisør. Du får naturligvis også serveres lidt gode drikkevarer, mens du bliver forkælet. Vælg mellem en iskold Kronenburg 1664-øl, en friskbrygget kop kaffe eller et glas friskpresset juice.

Den luksuriøse barbering foregår på gammeldags manér. Du starter med at få ansigtet indsmurt i olie og dækket med et varmt, fugtigt håndklæde, så huden bliver mere medgørlig og mindre følsom. Der bruges rigtig sæbe fra et af de førende mærker Lock, Stock & Barrel - og så selvfølgelig en rigtig ragekniv. Du er 100% i fokus under behandlingen og der føres løbende dialog om den ønskede stil, så du kommer ud med det perfekte resultat.

Frisør og barber Leon Peach har 20 års erfaring fra London, og flere prominente navne har været under hans saks. Mia Atzen Larsen er en medaljevindende frisør, som L'Atelier har headhuntet og snuppet lige for næsen af Gun-Britt.

Med en hyggelig loungestemning, lækre farver og spændende udsmykning har L'Atelier 21 noget, som kun de færreste butikker i København tilbyder. Så giv din far en oplevelse udover det sædvanlige, eller forkæl dig selv med denne ekstraordinære oplevelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.06.2011 til 02.12.2011.

Bestil tid på tlf.: 33 15 21 21.Information

Åbningstider:

Man-tors: 9-19

Fre: 9-20

Lør-søn: 9-17

Aftalepart

L'Atelier 21
CVR: ??
  • L'Atelier 21
    Bredgade 21
    1260 København K
Vælg variation
Vælg variation