abcity1.jpg
abcity2.jpg
abcity3.jpg
abcity4.jpg
abcity5.jpg
abcity6.jpg

1/2 års adgang til det prisvindende online læringsspil ABCiTY

99,- / 225,-
  • 56% rabat
  • Slutter om

Giv dit barn en flyvende skolestart med 1/2 års adgang til det nye prisvindende online læringsspil ’ABCiTY’

Gå på opdagelse i den sjove alfabet-by ABCiTY

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Dit barn skal være med til at redde byen ABCiTY, som er inde i en magisk lampe, der hænger på et børneværelse. Her bor ABCitterne med Fede Frede (F), Iris (I) og Møgfuglene (M), som alle repræsenterer et bogstav i alfabetet. Drengene er konsonanter, og pigerne er vokaler, og en række kendte danskere lægger stemmer til figurerne heriblandt Povl Dissing, Anne Marier Helger, rapduoen UFO Yepha og sangerinderne Saseline og Szhirley.

ABCitterne lever af de ord, der svæver ind i lampen, når der bliver læst godnathistorier på børneværelset. Men den fæle edderkop KRaPyLia truer med at ødelægge byens magiske univers. Hun forsøger at fange alle byens vokalpiger, fordi hun ikke har nogen vokaler i sit sprog, og her har byen brug for dit barns hjælp. Spillet består af forskellige missioner, som dit barn skal gennemføre gennem leg med bogstaver og ord. Den grønne dinosaur, Dino Martin, fungerer som barnets trofaste ven, der hjælper ham eller hende igennem missionerne.

Giv dit barn en flyvende skolestart med adgang til det dynamiske lærings- og spilunivers med et 1/2 års abonnement til ABCiTY. Ved køb af abonnementet får du tilsendt en mail med en kode, der skal bruges ved første login. Du opretter en voksenkonto og kan herefter oprette op til tre børneprofiler. Du kan indstille maksimal spilletid per dag og følge med i dit barn sproglige udvikling gennem feedback-mails. Gennem legen i ABCiTY motiveres barnet til at lære at læse og skrive.

ABCiTY tilpasser sig automatisk dit barns individuelle læringsniveau, så opgaverne altid er udfordrende, men overkommelige. Der arbejdes med 18 forskellige læringsemner, som alle er vigtige byggesten i udviklingen med at lære og læse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.06.2011 til 02.12.2011.
Man får tilsendt en mail fra ABCity med en unik kode, der skal bruges ved første login på www.abcity.dk.


Information

??

Aftalepart

ABCity
CVR: ??

Adresse

Nyhavn 35, st
  • ABCity
    Langebrogade 6e, 4.
    1411 København K
Vælg variation
Vælg variation