amelia_001.JPG
amelia_002.JPG
amelia_003.JPG
amelia_004.JPG
amelia_005.JPG
amelia_006.JPG

Wellness-pakke m. massage, pool & sauna på Radisson Blu Hotel

350,- / 700,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få en eksklusiv wellness-oplevelse på Radisson Blu Scandinavia Hotel og nyd 50 minutters skøn kropsmassage og fri adgang til pool & sauna

100% velværehimmel

Journalist: Linda Østergaard
Fotograf: Kim Bjærre

Lad en forskønnende bølge af velvære skylle ind over din krop med en fysiurgisk kropsmassage. I lækre omgivelser på det velrenommerede Radisson Blu Scandinavia Hotel er du i centrum og får 50 minutters helt fantastisk massage og afspænding af nakke, ryg, ben og arme. Du kan efterfølgende nyde godt af stedets sauna og pool, som du har fri adgang til med dagens tilbud.

Den erfarne massør Maria Garcia står klar til at tage sig af dig på Radisson Blu Hotel, der er centralt beliggende på Amager og har en imponerende udsigt over København. Hun sørger for at give dig en unik wellness-oplevelse og en magisk massage, som er personlig og nærværende.

Den fysiurgiske massage hos Maria Garcia er en afstressende behandling, hvor hele din krop bliver arbejdet igennem med blide greb og strygninger. Den virker afspændende og smertelindrende på ømme og overbelastede muskler, fjerner og forebygger infiltrationer, forbedrer blodcirkulationen, tilfører ny energi og er samtidig afstressende og giver dig ro i sindet.

Afslapningen fuldendes og bliver komplet, når du efter den forløsende massage har fri adgang til sauna og pool. Så hop i badetøjet og få det maksimale ud af en oplevelse, der emmer af luksus og velvære.

Downtown-redaktionen har haft fornøjelsen af Maria Garcias magiske hænder og har kun jublende ord om den fantastiske og forløsende massage. 

Wellness-oplevelsen er perfekt at give i gave til én, du holder af, og som fortjener lidt ekstraluksus i hverdagen.

Betingelser

 • Kan indløses fra 03.06.2011 til 01.09.2011.

Max. 150 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 26808588 eller mail: amelia.garcia@mail.com.

Medbring selv håndklæde og badetøj.

Henvend dig i receptionen hos Fitness dk på 4. sal når du kommer for at modtage behandlingen.Information

Åbningstider:

Efter aftale fredag og lørdag.

Aftalepart

Radisson BLU
CVR: ??
 • Radisson BLU
  Radisson Blu Scandinavia Hotel
  Amager Boulevard 70

  2300 København S
  
Indgang via Fitness dk, 4. sal
Vælg variation
Vælg variation