al_20diwan_001.JPG
al_20diwan_002.JPG
al_20diwan_003.JPG
al_20diwan_004.JPG
al_20diwan_005.JPG
al_20diwan_006.JPG
al_20diwan_007.JPG
al_20diwan_008.JPG
al_20diwan_009.JPG

4 retter for 2 på KBHs bedste indisk-pakistanske køkken

246,- / 493,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en madoplevelse I aldrig glemmer: 4 retter autentisk indisk-pakistansk menu for 2 personer på Al-Diwan på Vesterbrogade

Tag plads ved kongernes bord

Journalist: Søren Folke Larsen
Fotograf: Kim Bjærre

En gang var Pakistan og Indien et samlet rige styret af kongerne og beboet af mogulerne. De var kendt for deres kunst, store monumenter som Taj Mahal og ikke mindst en stolt tradition for madkunst. Al-Diwan betyder "Sted for kongelig audiens", og navnet giver perfekt mening, når man besøger restauranten på Vesterbro. Man bliver budt velkommen som en kærkommen gæst og ikke bare endnu en kunde.

Opskrifterne hos Al-Diwan er autentiske og er gået i arv gennem generationer. Retterne afspejler, hvad der blev serveret ved kongens bord i det gamle mogulske rige. Alle sanser bliver pirret, og du kan smage alle nuancerne i maden og kærligheden, der er lagt i tilberedningen af det overdådige måltid. 

Med dagens tilbud får du og den heldige, som du vælger at dele tilbuddet med, hver fire fantastiske retter fra det mogulske køkken.

Der er to forretter:

Paneer Pakoora: Små stykker kartoffel, bønner, ærter og urter indbagt i kikærtemel og på traditionel vis serveret på en bund af yoghurt.

Chicken Chat: Let salat med kikærter og kylling.

Forretterne serveres sammen med tre lækre dressinger (En stærk, en mild og en sød). Smagfuld, krydret og absolut delikat!

Der serveres 2 hovedretter:

Shahi Korma: Lammekød i tyk, lækker cashewsauce

Al-Diwan Chicken Jalfrezi: Husets specialitet bestående af krydret kylling i en sauce af ingefær, grøn peber og æg.

Sammen med de to hovedretter serveres der Pulao Rice og Tandoor Naan-brød med hvidløg. Hovedretterne bliver placeret på bordet, således at begge kan smage begge hovedretter og deles. Der er rigeligt til at I begge bliver mætte og kan smage begge retter.

For at fremtrylle den helt rigtige autentiske smag er alt hjemmelavet og lavet helt fra bunden. Maden fremstår indbydende og er anrettet med sans for de små detaljer og er en fryd for øjet. Flot, farvestrålende, og vigtigst af alt: Ufatteligt velsmagende.

Alle ingredienser træder igennem i retterne. Fra det fede, det sure, søde, til det salte og stærke. Alle nuancer er perfekt afbalancerede, så intet overdøver noget andet. Et måltid på Al-Diwan åbner virkelig øjnene for en masse nye smage, der er helt ukendte på disse breddegrader.

Stedet er nydeligt indrettet med imponerende billeder fra et pakistansk fort, håndmalede ornamenter på væggene og flotte udskårne figurer. Her er ikke overpyntet, som nogen steder i samme genre har for vane at være.

Al-Diwan åbnede i 1996 og har på de to årtier, hvor de har eksisteret, samlet sig et stort stampublikum.

Downtown er nu også fan, og nu er det jeres tur! Køb dagens tilbud, træd inden for i Al-Diwans tronsal, bliv behandlet som en konge og oplev det ægte indisk-pakistanske køkken.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.06.2011 til 03.09.2011.

Bordbestilling påkrævet. Bestil bord på tlf.: 33231045 eller på mail: info@al-diwan.dk.Information

Åbningstider:

Tirs-søn: 17-23

Anmeldelser

aok.dk

"Jeg har nu været på Al-Diwan to gange og kan kun give mine varmeste anbefalinger til at gå her. Maden er autentisk og lækker til fair priser og atmosfæren og betjeningen er super rar og god. Tak for nogle super aftener --- vi ses snart igen."

Set på aok.dk

aok.dk

"Tak for en ubeskrivelig aften. Vi spiste hos jer lørdag den 16. oktober. Og stor var især kærestens skepsis, men den blev gjort til skamme. Aldrig har vi mødt en så venlig og imødekommende restaurant. Vi følte os velkomne fra det øjeblik vi trådte ind af døren og det skal I have stor tak for. Vi nød det rigtig meget og maden var i særklasse. Hvis vi kunne give stjerner, havde i fået fuld hus. Især en stor tak til vores tjener som vi desværre ikke fik navnet på. Mange 1000 hilsner Lene og Per. De to tosser fra Jylland."

Set på aok.dk

mitkbh.dk

"Jeg må nok sige, maden og kvaliteten er langt højere end det, man får hos andre indiske og pakistanske spisesteder i KBH. Betjening er venlig og imødekommende. Lokalerne virker hyggelige og ikke overpyntet som de fleste steder. Denne familierestaurant kan klart anbefales, hvis man trænger til god krydret mad."

Set på MitKBH.dk

Aftalepart

Al-Diwan
CVR: 35894152

Adresse

Vesterbrogade 94
1620 København V
  • Al-Diwan
    Vesterbrogade 94
    1620 København V
Vælg variation
Vælg variation