kas_001.JPG
kas_002.JPG
Kas_003.JPG

Akupunktur og/eller fysioterapi-behandling hos casparf.dk

225,- / 450,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Effektiv, forebyggende og udbedrende akupunktur og/eller fysioterapi-behandling hos casparf.dk, der professionelt varetager dine behov

Få en grundig helhedsbehandling hos Casparf.dk

Journalist: Durita Dybczak
Foto: Kim Bjærre


Stillesiddende arbejde, hårdt havearbejde eller en forkert hovedpude? Årsagerne til skader eller spændinger i kroppen kan være mange. Men nu kan du få bugt med ubehaget med professionel og kyndig behandling på klinikken casparf.dk.

Klinikken tilbyder både behandlinger inden for fysioterapi og akupunktur, og med dagens tilbud får du en behandling inklusiv analyse af baggrunden for ubehaget i kroppen.

Klinikken er drevet af fysioterapeut og akupunktør Caspar Frausing, som understreger, at det er vigtigt at komme til bunds i klienternes ubalance i kroppen. Målet er at korrigere for en forkert kropsholdning og dermed give øget funktionalitet og velvære i kroppen: "Vi kigger ikke kun på symptomerne, men på den større helhed", fortæller Caspar Frausing.

Behandlingerne går derfor grundigt til værks med analyse af årsagerne til problemet og derefter en effektiv behandling. Muligheden for både at behandle med fysioterapi og akupunktur gør behandlingen yderst effektfuld. For at øge udbyttet endnu mere, er der også mulighed for at få øvelser med hjem. Hver behandling er individuel, og du og Caspar Frausing vurderer i samråd, hvilken form for behandling din krop har behov for.

Klinikken er flittigt besøgt af folk i alle aldre og med forskellige former for problemer. En stor del af klienterne har smerter i lænd og nakke på grund af stillesiddende arbejde, men klinikken hjælper også folk med eftervirkninger af blodpropper, migræne, sportsskader, allergi, piskesmæld, gigt og mange andre former for behandlingskrævende tilstande.

Så kom ind til klinikken casparf.dk og få repareret skader eller få løsnet op for spændinger i kroppen og opnå en større funktionalitet og tilfredshed i din hverdag.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.06.2011 til 01.06.2012.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Værdibeviset skal medbringes på behandlingsdagen.

Bestil tid på tlf.: 206 206 94Information

Åbningstider:

Man: 9.30-15 & 16-21.30

Tirs: Lukket

Ons: 6-8.30 & 9.30-15

Tors: Lukket

Fre: 9.30-15

Aftalepart

Lopperiet DUPLICATE
CVR: 30147529

Adresse

Batzkes Bakke 29
3400 Hillerød
  • Lopperiet DUPLICATE
    Ålekistevej 166
    2720 Vanløse
Vælg variation
Vælg variation