Rum001.jpg
Rum002.jpg
Rum003.jpg

??

299,- / 1.059,-
  • 72% rabat
  • Slutter om

Få 72% på 6 måneders abonnement på det eksklusive boligmagasin RUM samt smuk designskål fra Kähler designet af Søren Thygesen

Dansk boligmagasin i international klasse

Skribent: Johannes Nidam

Foto: RUM


Danmarks mest eksklusive boligmagasin RUM er til dig, der er vild med de nyeste og hotteste tendenser inden for bolig, interiør og indretning. Med Dagens Tilbud får du 6 måneders abonnement på RUM samt en super flot designskål fra Kähler for 299 kr. (samlet norm. pris 1059 kr.) Så læs om de nyeste boligtendenser i RUM - Danmarks eneste boligmagasin på niveau med de store udenlandske boligmagasiner.


RUM er et flottere og mere moderne alternativ til andre danske boligmagasiner og har altid fingeren på pulsen med de sidste nye tendenser. RUM bliver sendt direkte hjem i din postkasse, så du er sikker på at være opdateret med de seneste tendenser inden for bolig og indretning.

Hver måned bliver du holdt up to date med nyheder og trends inden for boligdesign og du får tips og gode ideer til indretning af dit hjem. RUM bringer inspirerende reportager fra danske og udenlandske boliger i særklasse, besøger trendsætterne inden for bolig, film og arkitektur og bringer interviews med de bedste danske og internationale designere. Bladet har desuden altid nyt om aktuelle kunstudstillinger, nye lækre butikker, hoteller og restauranter både herhjemme og i udlandet.

Med dagens tilbud får du desuden en smuk design-skål fra det danske keramikfirma Kähler.  Et perfekt design item som vil opgradere ethvert hjem. Skålen Bozza, designet af Søren Thygesen, er et fornemt eksempel på Kähler keramik hvor form og funktion træder frem mens skålen samtidig er et stærkt sanseligt design, der bogstavelig talt bobler af glæde. Bozza skålens design gøres ekstra dekorativ af halvtransparent glasur i en smuk knækket hvid, ligesom skålens fod giver designet lethed og løfter den fra overfladen som effektfuld kontrast til keramikkens tyngde.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.09.2010 til 27.09.2010.

Max 130 værdibeviser til salg.

Det første blad du modtager er RUM nr. 10 som udkommer d. 23/9.

Gaven fra Kähler kan du forvente at modtage om en 2-3 uger.Information

Hjemmeside:


rumid.dk


Aftalepart

Gotvedskolen DUPLICATE
CVR: ??

Adresse

Nansensgade 35, st th
Vælg variation
Vælg variation