shala_003.JPG
shala_005.JPG
shala_001.JPG
shala_003.JPG

Få en luksuriøs ansigtsbehandling hos Salon Shala

449,- / 1.130,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

60% på Oxygen Lift behandling inkl. damp m. chromoterapi eller 50% på Hydradermie Lift-behandling inklusiv diamant peeling og damp med chromoterapi hos luksuriøse Salon Shala i Indre By

Et smukt ansigt er dit første visitkort til omverdenen

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Forkæl dit ansigt med en Hydradermie Lift-behandling indeholdende en eksklusiv diamant peeling eller en original Oxygen Lift-behandling, der også er kendt som 'Madonna-behandlingen', fordi det er popstjernens foretrukne, og noget hun får foretaget inden hvert show.

Inden begge behandlinger afrenses huden grundigt, for at fjerne urenheder, og du får damp med chromoterapi for at åbne porrerne og gøre huden modtagelig for behandlingerne.

Oxygen Lift-behandling:
En Oxygen Lift-behandling føles som et skønt køligt pust på huden. Behandlingen foregår med en Oxygen-maskine, der sprøjter et specialudviklet serum på huden. Herefter skabes der et overtryk med ca. 80% koncentreret ilt, som presser serummet ind i huden uden at den gennembrydes.

Den specialudviklede serum indeholder hyaluronsyre, hvilket virker som transportør af ingredienserne Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E og Grøn te, der ligeledes er en antioxidant for huden.

Når serummet er fusioneret ind i huden, masseres ansigtet langsomt med forskellige gels, hvilket er med til at udviske de små rynker og linjer og giver huden en glat overflade.

Behandlingen reducerer mærkbart fine linjer og rynker, og efterlader huden glat, frisk og fuld af fugt.


Hydradermie Lift-behandling inklusiv diamant peeling:
En Hydradermie Lift behandling starter med en diamant peeling, der nænsomt fjerner det øverste hudlag. Dette fremmer din huds genopbygning af proteinerne kollagen og elastin, samtidig med at peelingen stimulerer dit blodomløb og fjerner lymfeophobninger. Diamant Peeling kan udviske pigmentpletter, akne, ar eller store porer, kurere fedtet eller glansløs hud og fjerne indgroede hår.

Efter dimantpeelingen stimuleres dit ansigt ved hjælp af mikrostrøm, hvor din hud bestråles med velgørende stimulationer, hvilket vækker hvilende og understimuleret hud. Samtidig behandles huden med en særlig gel, der gennemfugter, afslapper og giver den nyt liv.

Samlet set opstrammer og udglatter Hydradermie Lift dine næsefurer, forfiner og opløfter dine ansigtskonturer, opstrammer dine øjenlåg, udglatter din pande og udvisker dybden af dine rynker.


Begge behandlinger er inklusivdamp med chromoterapi og afsluttes med dag- og øjencreme.

Forkæl og foryng dig selv med en eksklusiv ansigtsbehandling fra Salon Shala. Din hud vil takke dig!

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.06.2011 til 31.12.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Tidsbestilling på tlf. 33 16 16 31.

Vælg mellem behandlingerne Oxygen Lift behandling inkl. damp med chromoterapi ( værdi: 1130 kr.) eller Hydradermie lift behandling med diamantpeeling + damp og chromoterapi (værdi: 910 kr.).Information

Åbningstider

Man-fre: 9-18

Lør: 9-14

Efter aftale åbent til kl. 20

Anmeldelser

aok.dk

"Bedste oplevelse nogensinde. Jeg har lidt af akne siden jeg var 15 år og har prøvet diverse cremer og piller - til ingen nytte! Da jeg en dag kørte forbi Salon Shala med bussen tænkte jeg, at ville give det et forsøg... Efter at have fået 3-4 behandlinger kunne jeg helt klart se en forskel og min hudlæge estimerede at 40 % af mine bumser var forsvundet. Jeg kan HELT klart anbefale Salon Shala."

Set på aok.dk

aok.dk

"Jeg vil varmt anbefale Salon Shala! Udsøgt service. Personlig, venlig - og ikke mindst dygtig kosmetolog. Jeg fik en skøn behandling. Alt i alt en rigtig god og behagelig oplevelse. Jeg kommer helt sikkert igen!"

Set på aok.dk

Aftalepart

Shala
CVR: 18953242

Adresse

Marselis Bvd.
  • Shala
    Bremerholmen 18, st. tv.
    1069 København K
Vælg variation
Vælg variation