tandl_C3_A6gerne_001.JPG
tandl_C3_A6gerne_002.JPG
tandl_C3_A6gerne_003.JPG
tandl_C3_A6gerne_004.JPG
tandl_C3_A6gerne_005.JPG
tandl_C3_A6gerne_006.JPG

Konsultation hos Tandlægerne Anker og Hammer

150,- / 500,-
  • 70% rabat
  • Slutter om

Få 1 tandlægekonsultation inkl. røntgenbilleder hos Tandlægerne Anker & Hammer og få et prisoverslag på en behandling, der får dit tandsæt på højkant

Streg tandlægen på din to-do list

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen
Foto: Kim Bjærre


Få overstået besøget i tandlægestolen og få klarhed over dine tænders tilstand hos Tandlægerne Anker og Hammer. Oplev hvordan konsultationen vil give dig god samvittighed og ikke mindst et sundt og stærkt tandsæt.

Dine tænder skal følge dig resten af dit liv, og derfor er det en rigtig god idé at få gjort noget ved sagen. Med dagens tilbud kan du slippe af med den nagende samvittighed og samtidig få et prisoverslag på den behandling, der skal til for at få dine tænder sunde igen. Du og dine tænder vil stråle om kap, og livet bliver bare nemmere med god samvittighed og et flueben ved turen til tandlægen.

Hos Tandlægerne Anker og Hammer er du og dine tænder det centrale i behandlingen, og du vil opleve en personlig service i en meget afslappet og fortrolig atmosfære, hvor du kan føle dig tryg og tilpas i gode og sikre hænder med mere end 20 års erfaring. Hos Tandlægerne Anker og Hammer findes der ingen tandplejere, så du kan være sikker på, at din behandling foretages af en  uddannet tandlæge. Annette Hammer understreger: "Vi vil gøre alt for, at dine tandlægebesøg bliver afslappede og smertefri, og at du altid føler dig godt tilpas under dine besøg på klinikken".

Hvis du har en defekt tand, som det ikke længere er muligt at reparere med en almindelig fyldning, er det nødvendigt med en krone. Kronen vil styrke tanden og sikre, at den ikke knækker. Kronen kan fremstilles i plast, guld, rent porcelæn eller en kombination af metal og porcelæn (metal-keramik). Med en porcelænskrone får du en tand, der ligner en helt almindelig tand.

I dag er det muligt at genskabe funktionen og udseendet af en eller flere mistede tænder ved hjælp af tandimplantater. Du vil ikke kunne se forskel med det blotte øje, og flere end du tror er indehaver af implantater. Et tandimplantat er en kunstig rod i titanium, der bliver sat ind i kæben. og indgrebet kan genopbygge dit tandsæt med stort set samme udseende, følelse og funktion.

Med dagens tilbud har du rig mulighed for at få undersøgt behandlingsmulighederne og få stillet alle dine spørgsmål. Du er i de bedste hænder hos Tandlægerne Anker og Hammer, hvor det imødekommende team vil skabe flotte resultater i samråd med dig. Så grib chancen og skynd dig at få fat i dagens tilbud.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.06.2011 til 01.12.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid på tlf.: 43 96 25 04Information

Åbningstider:

Mandag: 8.00 - 16.00

Tirsdag: 11.00 - 19.00

Onsdag: 08.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

Lørdag & søndag: lukket

Aftalepart

Tandlægerne
CVR: ??
  • Tandlægerne
    Hovedvejen 126, 3. Sal tv.
    2600 Glostrup
Vælg variation
Vælg variation