Brydesimonsen002.jpg
Brydesimonsen003.jpg

Få 50% på en organisk ansigtsbehandling

347,- / 695,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 50% på en organisk ansigtsbehandling inkl. ansigtsmassage hos skønhedsklinikken Bryde-Simonsen

Afslappende velvære hos Bryde-Simonsen

Skribent: Johannes Nidam

Foto: Mads Jørgensen


Den lille, populære klinik Bryde-Simonsen står for eksklusiv hud- og kropspleje i en afslappende atmosfære. Bryde-Simonsen tilbyder ansigtsbehandlinger, hudslibninger, bryn og vipper, hårfjerning med voks og eyelash extensions. Klinikkens erfarne kosmetologer lægger stor vægt på personlig vejledning og tid til ro og fordybelse, så dine personlige behov kan blive mødt.  Så hvad enten du har brug for konkrete resultater eller bare at stresse af med forkælelse, vil du altid gå fra Bryde-Simonsen med indfriede forventninger og fornyet energi.

Dagens Side Deal giver en organisk ansigtsbehandling til halv pris. Behandlingen indeholder udelukkende organiske produkter, og den er både behandlende, afspændende og dybderensende. Der er desuden en lækker omgang massage inkluderet. Ansigtsbehandlingen er både for mænd og kvinder, og enhver vil få tilført masser af rendyrket velvære af denne grundige og behagelige behandling. Så tag et smut forbi Bryde-Simonsen og få en forfriskende oplevelse i den hyggelige klinik.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.09.2010 til 05.12.2010.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Åbent hver dag, dog efter aftale. Kom forbi eller book en tid på tlf. 3648 7907.

Du kan også benytte online booking på hjemmesiden: www.bryde-simonsen.dk

Anmeldelser

Shop.dk

"Bryde-Simonsen tilbyder ansigtsbehandlinger, hudslibninger, bryn og vipper, hårfjerning med voks og eyelash extensions. Det er altid muligt at booke tid til en gratis og uforpligtende hudanalyse, hvor de veluddannede kosmetologer vil fortælle hvad de kan gøre for dig og din hud."

Set på shop.dk

Aftalepart

Bryde-Simonsen
CVR: ??
  • Bryde-Simonsen
    Bryde-Simonsen
    Hvidovrevej 73 A
    2650 Hvidovre
Vælg variation
Vælg variation