hong_001.JPG
hong_002.JPG
hong_003.JPG
hong_004.JPG
hong_005.JPG
hong_007.JPG
hong_008.JPG

4-retters kinesisk menu for 2 på Yuan Hong på Østerbro

249,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Overdådig 4-retters kinesisk menu for 2 personer på Yuan Hong på Østerbro, der overdænges af roser fra anmeldere og kunder

Tag et smut til Kina - på Østerbro

Journalist: Søren Folke Larsen
Fotograf: Kim Bjærre

Yuan Hong er gemt lidt af vejen på en sidegade til Østerbrogade, men dens gode ry har for længst givet genlyd til resten af København. Stedet er tydeligvis meget populært og efter at have prøvesmagt retterne, forstår vi hvorfor. Kombinationen af det sprøde, sure, søde og saltede i de dekorative anretninger giver en himmelsk smag.

Men dagens tilbud kan I sætte tænderne i fire lækre kinesiske retter på restaurant Yuan Hong. Stedet serverer cantonesisk mad, som er den kinesiske mad, vi kender bedst i Danmark. Og den er lavet til perfektion af de bedste råvarer.

Den fireretters menu for to personer består af:

Suppe: Hajfinnesuppe

Forret: Dybstegte Kinarejer

Hovedret: Kantonesisk pot de luxe (mixet kød og grøntsager) & husets andestegsspecialitet, serveret på varm støbejernsplade

Dessert: Lichee (kærlighedsfrugt) med is og irish coffee eller kaffe med likør

Til den skønne menu, kan du f.eks. nyder den lyse, kinesiske TsingTao-øl, men allerbedst til kinesisk mad er selvfølgelig en kande kinesisk te. 

Man bliver også nødt til nævne stedets fantastiske personale, når man snakker om Yuan Hong. Det er sjældent, du oplever så højt et serviceniveau på en Københavnsk restaurant, og det skal de også have et par Downtown-kokkehuer for.

Så sig ni hao (oversat: hej) til din nye kina-favorit, Yuan Hong.

Velbekomme!

Betingelser

  • Kan indløses fra 31.05.2011 til 30.11.2011.
Bordbestilling påkrævet. Bestil bord på tlf: 39 20 06 01.


Information

Åbningstider:

Man-søn: 12-23

Anmeldelser

aok.dk

"Maden er udsøgt - smager fantastisk og er meget smukt præsenteret. Det er nok en af de bedste kinesiske restaurenter i Danmark. Herudover er det meget billigt, mens betjeningen er utrolig serviceminded og venlig."

Set på aok.dk

aok.dk

"Yuan Hong er et kanon sted. Maden er lækker og smukt pyntet, betjeningen er høflig, venlig og smilende og prisniveauet er absolut rimeligt, både på mad og drikkevarer."

Set på aok.dk

Aftalepart

Yuan Hong
CVR: 31574765

Adresse

Landskronagade 23,
2100 København
  • Yuan Hong
    Landskronagade 23
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation