Få en eksklusiv 4-retters italiensk menu

150,- / 300,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Oplev italiensk gastronomi i særklasse. Få en overdådig 4-retters italiensk menu til halv pris hos gourmetrestauranten RetroGusto på Vesterbro

En vidunderlig eftersmag af Italien

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Video: Paw Ager

RetroGusto betyder eftersmag på italiensk. 'Retro' henviser til restaurantens retrosmarte design og 'Gusto' til den delikate italienske mad, der er restaurantens omdrejningspunkt. En middag på RetroGusto er en kvalitetsoplevelse, der giver dig en vidunderlig eftersmag af det moderne og klassiske Italien, som du sent vil glemme.

RetroGusto ligger i starten af Vesterbrogade og slår dørene op til Københavns nyeste og smukkest indrettede italienske restaurant. Den funky restaurant er indrettet med retro-tapet og designerlamper kombineret med hvide duge og levende lys på bordene, kvalitetsmøbler og retroaccessories som f.eks. en gammeldags lakrød drejeskive-telefon.

Køkkenchef Michele Moretti er en italiener med overraskelser i ærmet. Han kommer fra den lille by Carrara i Toscana, Italien, hvorfra han har sin forkærlighed for ægte italiensk mad. Som køkkenchef elsker han at udforske sine gæsters ganer og er kendt for at jonglere med de klassiske retter og kaste sig ud i nye måde at tænke dem på.

Den kunstneriske frihed i køkkenet er høj, og det stiller krav til den håndværksmæssige kunnen, hvor teknikkerne fascinerer Michele Moretti i det daglige arbejde. Hans køkken er summen af kvalitet, erfaring, dedikation og nytænkning, og hans menuer er en inspirationskilde for elskere af det italienske køkken.

Husk at nyd en lækker italiensk vin til den overdådige menu - f.eks. en Valpolicella, Brunello, Amarone eller Chianti-vine. Buon appetito.

Betingelser

  • Kan indløses fra 31.05.2011 til 29.08.2011.

Max. 1200 værdibeviser til salg.

Værdibeviset gælder for 1 person.

Bordbestiling på tlf. 33 21 55 55 eller via www.retrogusto.dk.

Tilbuddet gælder fra man-tor.

Bordbestilling fre-lør er muligt, men der kan ikke garanteres plads.Information

Åbningstider:

Man-lør: 17-24

Køkkenet lukker for sidste bestilling kl. 22

Aftalepart

RetroGusto
CVR: 33972938

Adresse

Vesterbrogade 31
1620 KBH V
  • RetroGusto
    Vesterbrogade 31

    1620 København V
Vælg variation
Vælg variation