raw_001.JPG
raw_002.JPG
raw_001.JPG
raw_002.JPG
raw_003.JPG
raw_004.JPG

2 friske avocadosalater hos den trendy 42°Raw

88,- / 176,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Giv dig selv og én du holder af et velfortjent energiboost med 2 friske avocadosalater hos den trendy 42°Raw i Pilestræde i Indre By

42°Raw byder indenfor til succesfuld spise

Journalist: Sille Hertz Karlsen
Fotograf: Kim Bjærre

Med masser af medieomtale af de farverige og fristende delikatesser i sunde sammensætninger har rawfoodbølgen gjort sig yderst populær blandt københavnere i alle aldre. Dette gælder ikke mindst for rawfoodbaren 42°Raw i Pilestræde, som med godt 1½ år på bagen kan mærke en vedvarende interesse for konceptet. Du har nu chancen for at komme med på vognen med 2 lækre avocadosalater, som består af: avocado, persille, dadeltomater, hvidløg/lime/chili, økologiske solsikkekerner og tørret olie/eddike dressing.

Rawfood er efterhånden blevet et velkendt koncept, hvis popularitet skyldes en blanding af et sundt image og de yderst velsmagende resultater, som det store udvalg af uforarbejdede råvarer tilbyder.

Københavnerne har taget særlig godt imod rawfoodkonceptet - og det kan mærkes i butikken i Pilestræde. Det skyldes blandt andet, at 42°Raw tilbyder meget mere end sunde salater; her diskes der også op med lækre og nærende retter til både morgenmad, frokost og aften.

Derudover fremhæver Jesper Rydahl, som er ejer og stifter af 42°Raw, at der er andre spændende ting på menuen:

"Jeg synes, folk bør unde sig selv én af vores lækre rawkager, som hverken indeholder sukker, mælk eller gluten - eller vælge en friskpresset juice eller en smoothie til maden blandt vores store udvalg."

Maden kan du enten nyde i de stemningsfyldte lokaler placeret i hjertet af København, inden du skal videre ud i de københavnske gader, eller du kan tage den med dig, f.eks. til Kongens Have, ned til kanalen eller med hjem.

Betingelser

  • Kan indløses fra 31.05.2011 til 31.07.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Kan ikke benyttes om lørdagen.Information

Åbningstider:

Man-fre: 10-20

Lør: 10-18

Søn: 11-17

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Fra starten mestendels at servere salater har køkkenet udviklet sig til et seriøst vegansk alternativ når det kommer til en hurtig sund feel-good frokost i Kbh k.

Jeg har efterhånden bevæget mig gennem det meste af kortet, mine anbefalinger går på deres raw-sandwich og raw-lasagne, men generelt holdes der et højt niveau hos 42."

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

42 Raw
CVR: 32286682
  • 42 Raw
    Pilestræde 32
    1112 København K
Vælg variation
Vælg variation