Få 50% på medlemskab til Cinemateket – få visuel overstimulering i byens mest alsidige biograf og få Cinematekets program sendt til din adresse

Stil filmtørsten hos Cinemateket

Skribent: David H. Péronard

Foto: Kim Bjærre

Visuel overstimulering er en reel fare, når Downtown.dk i dag tilbyder et medlemskab til hovedstadens fremmeste filmklub, Cinematekets medlemsklub, til 50%. Så sæt dig til rette i de bløde sæder og kast dig ud i en vidunderlig verden af film.


I det danske filminstituts imponerende bygning på Gothersgade ligger et sandt paradis for filmelskere af enhver slags - både fransk nybølge-hipsters, B-filmsnørder og klassiske cineaster kan stille filmtørsten.

Enhver er velkommen til at indløse en almindelig billet til diverse out-of-this-world filmoplevelser, men Cinematekets overflod af muligheder kan først nydes til fulde med et medlemskort i hånden.

Fordelene er til at få øje på, f.eks. stærkt reducerede billetpriser, adgang til filmtemplets mange særarrangementer og særtilbud blandt Cinematekets Film- og Boghandels film-feinschmeckerier. Derudover vil Cinematekets grundige månedsprogrammer finde vej til din postkasse, og hver måned fortælle dig præcis hvilke filmtilbud, der skal på 'do-not-miss'-listen.

Der er mange gode grunde til at træde indenfor på Gothersgade, og med medlemskortet i hånden se frem til et helt år i strålende selskab. Både med byens største filmelskere og movie buffs, og foran alverdens filmspecialiteter, lige fra klassiske Oscar-vindere og elskede actionperler til ukendte favoritter.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.09.2010 til 05.12.2010.

Ingen betingelser.Information

Hjemmeside:

cinemateket.dk

Anmeldelser

AOK

"Det er her, man ser alt fra filmhistoriske klassikere og kultfilmperler til afgangsfilm fra Den Danske Filmskole og byens bredeste udvalg af kort- og dokumentarfilm."

Set på aok.dk

Aftalepart

Cinemateket
CVR: ??

Adresse

Gothersgade 55 DK
1123 København K
  • Cinemateket
    Cinemateket
    Gothersgade 55
    1123 København
Vælg variation
Vælg variation