Prøv 5 Pilates Reformer klasser i nyt studio
Førpris

580,-

Din Pris

199,-

Du sparer 381 kr.
Udsolgt - 51 solgt

Styrk og slank din krop

Skribent: Christina Mia Vinter
Fotograf: Kim Bjærre

 

Januar er lig med nye begyndelser, og derfor er det oplagt, at Pilates Reformer og jeg for første gang agerer træningspartnere. Jeg lægger mig tilrette, og instruktøren Frida forklarer grundigt, hvordan jeg laver de styrkende og vedligeholdende kropsøvelser.

En effektiv træningpartner
Træningen foregår på en Reformer, hvor øvelserne kan varieres på utallige måder og adskiller sig fra alt andet styrketræningsudstyr. Øvelserne er effektive udi styrke, smidighed og udholdenhed, og det er kombinationen af fjedre og din egen kropsvægt, der udgør modstanden, så alle kan være med.

Tonede mavemuskler og en stærk ryg
Du får lange, smidige og stærke muskler og udvikler en stærk core med tonede mavemuskler, en stærk ryg og flot kropsholdning. Pilates Reformer klasser byder på alt fra let smidighedstræning og blid genoptræning til intens styrke- og kredsløbstræning af hele kroppen.

 

Selvom du er lige så grøn som mig, giver fem klasser hos CoreReformer dig en god mulighed for at mærke, hvad Reformer træning kan gøre for din krop.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Du får:

  • 5 klasser til valgfri Pilates Reformer træning.

Træningen foregår på en Reformer, som er et unikt træningsredskab, hvor øvelserne kan varieres på utallige måder og adskiller sig fra alt andet styrketræningsudstyr. 

”Efter 10 gange mærker du det, efter 20 gange ser du det, og efter 30 gange har du en ny krop”.
- Joseph Pilates.

Pssst… Har du lyst til yderligere træning, tilbyder CoreReformer også hold med Hot yoga, Hatha yoga, privat træning og KickStart, der fokuserer på både kost og træning. Skriv til info@core-reformer.com for at høre nærmere.

 

loading map...
Corereformer
Frederikssundsvej 340 2700 Brønshøj