bellevue1.jpg
bellevue2.jpg
bellevue3.jpg
bellevue4.jpg

One-man show med Martin Brygmann d. 4. juni på Bellevue Teatret

180,- / 365,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

Oplev Martin Brygmanns sublime one-man show ”De fleste ulykker sker med lemmet” på Bellevue Teatret d. 4. juni kl. 17 – du får 1 billet i kategori A

Bellevue Teatret inviterer til TV-optagelser på "De fleste ulykker sker med lemmet"

Journalist: Sidse Kistrup

"De fleste ulykker sker med lemmet" er en kavalkade af Martin Brygmanns alter egoer, hvor vi blandt andet bliver præsenteret for poeten Verner, musiklæreren Jørgen, kropskunstneren Todd og champagnepigen Olga. Showet bliver krydret med adskillige sange - naturligvis komponerede af Martin Brygmann.


Martin Brygmann har sammen med Olga, Todd og Jørgen fyldt salen på Bellevue Teatret siden premieren. Selv siger Martin Brygmann: "Nu har jeg efterhånden stået der nogle aftener sammen med alle de dér besynderlige personer, der - helt uhørt og på frækkeste vis - bemægtiger sig min spændstige mandekrop. Og efter seriøse samtaler under to øjne med hver enkelt, må jeg som talsmand for gruppen nok tilstå, at vi faktisk hygger os forbløffende godt med det - også selvom publikum griner os op i vores åbne ansigter".

 

Martin Brygmann er komiker, skuespiller og sangskriver. Vi kender ham fra parodien på Kirsten Hüttemeier i TV-satireserien "Lex og Klatten" og som en tredjedel af "Det Brune Punktum". Senest så vi ham som vært for TV2 Zulu Comedy Galla 2010. Derudover står han bag hits som "Jeg vil i seng med de fleste" og "Vent på mig".

 

Nu optræder Martin Brygmann for første gang alene på slap line på Bellevue Teatrets scene.

Så tag kæresten, vennerne eller familien under armen og få et godt grin på Bellevue Teatret lige ved Klampenborg Station.


Det skrev pressen:


"Vellykket nyt show… Helt ubetalelig morsom"

GAFFA

 

"Modigt & vanvittigt show… Showet er vildt blæret"

INFORMATION

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.06.2011 til 02.09.2011.

Max. 150 værdibeviser til salg.

Gælder til d. 4. juni 2011 kl. 17.00 i priskategori A.

Husk dit værdibevis til forestillingen.

Der vil finde tv-optagelser sted.

OBS: Ankomst senest en halv time før forestillingens startInformation

Billet i priskategori A til forestillingen den 4. juni kl. 17

Anmeldelser

Gaffa

"Jeg elsker at blive rykket lidt rundt i min humor-grundvold og det var præcis det, som skete på Bellevue-teatret for mig. Halvdelen af salen sad måbende og mundlamme og den anden halvdel havde latter-tårer trillende ned af kinderne......det er jo fantastisk, at Brygmanns sorte univers kan dele vandene på den måde".

Set på gaffa.dk

Aftalepart

Bellevue Teatret
CVR: 18 73 42 30
  • Bellevue Teatret
    Strandvejen 451
    2930 Klampenborg
Vælg variation
Vælg variation