vinport_001.JPG
vinport_002.JPG
vinport_003.JPG
vinport_004.JPG
vinport_005.JPG
vinport_006.JPG
vinport_007.JPG
vinport_008.JPG
vinport_009.JPG

Få en eksklusiv gavekurv spækket med lækkerier fra VinPort

335,- / 670,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Forkæl dig selv eller en du holder af med en overdådig de luxe gavekurv fra Vinport med 6 forskellige portugisiske delikatesser i særklasse

Forførende portugisiske fristelser

Journalist: Søren Folke Larsen
Fotograf: Kim Bjærre

VinPort har sin oprindelse i gastronomiske og vinøse traditioner fra Douro-regionen i Portugal. De udsøgte vine og delikatesser importeres direkte fra producenten. Flere af vinene er præmierede eller har opnået store anmeldelser nationalt som internationalt.

Dagens tilbud er den ultimative værtindegave eller oplagt som Fars Dags-gave. Med gavekurven får du 6 specialiteter:

- 1 flaske San Joanne mousserende brut: En flot og frisk mousserende vinho verde fremstillet på champagne metoden. Den eneste af sin slags i Danmark.

- 1 flaske Terra de Lobos rosévin: En strålende rosé på hverdagsniveauet, som passer perfekt til ventetiden, mens grillen varmer op.

- 1 flaske Mafyl: Ekstra jomfru olivenolie med urter i forskellige varianter: Piri-piri, oregano, hvidløg eller 4 slags pebre. God til salatdressingen eller til at krydre svine-, lamme- eller kalvekød mv.. Et 100% naturprodukt.

- 1 flaske økologisk rødvinseddike: Fremstillet på de portugisiske druesorter Touriga Nacional og Tinta Roriz. Den er ældet på træfade. God til dressing og diverse saucer.

- 1 glas kyllingmarinade: Marinade særligt fremstillet til marinering af kylling til stegning på pande, på grill eller i ovnen.

- 1 chili hot sauce med hvidløg: Produceret af portugisiske Quinta d'avó. Velegnet som ingrediens i mange retter portugisiske som mexicanske. 100 % naturprodukt fremstillet uden konserveringsmidler.

VinPort er stiftet af Isabel og Lars Tofte. Isabel er portugiser og er født og opvokset med vintraditionerne i Douro. VinPorts vine og delikatesser hentes hjem fra mange forskellige regioner i Portugal f.eks. Ribatejo, Alentejo, Dão og Algarve.

VinPort deltager løbende i messer, festivaler og vinsmagninger rundt omkring i landet. Deres kæmpe kendskab og ekspertise sikrer, at du kun får produkter af højeste kvalitet.

Kurven kan afhentes hos butikken i Espergærde eller efter aftale bringes ud i Storkøbenhavn for cirka 100 kroner. Dette aftales individuelt med VinPort.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.05.2011 til 26.08.2011.

Max. 50 værdibeviser til salg.

Kurven kan afhentes hos butikken i Espergærde eller efter aftale bringes ud i Storkøbenhavn for cirka 100 kroner. Dette aftales individuelt med VinPort. Leveringstid: 2-3 hverdageInformation

Åbningstider:

Forretningen i Espergærde:

Man: Lukket

Tirs: 11.30-16

Ons-fre: 11.30-18

Lør: 10-14

Telefontider i webshoppen:

Man-lør: 10-18

Aftalepart

Vinport
CVR: ??
  • Vinport
    Gl. Brovej 1

    3060 Espergærde
Vælg variation
Vælg variation