Halv pris på 1 stort professionelt fototryk og 2 x lækker kaffe

Danmarks første fotocafé

Af Jonas Hauvre

Hos Fotocafeen bliver professionalismen taget ned på "gadeplanet", til glæde for alle der har en lille amatørfotograf gemt i sig. Dagens Tilbud består i 1 stk. A3 fototryk på professionelt artpaper samt to kopper friskbrygget kaffe til halv pris. Så grib muligheden for at gå 'pro' med et af dine fotografier, og lad dit billede komme under professionel behandling, mens du nyder din kaffe i behagelige og inspirerende omgivelser.

Jovist er Fotocafeen en hybrid: et fotolaboratorie, en café og et galleri. Men den er milevidt fra 'metervaren', der forhandles i diverse fotokæder. De tre indehavere Siggi, Casper og Tony, har mange års erfaring inden for fotofagets kunst, og det er en professionel tilgang der gennemsyrer stedet. Uanset om du er professionel, semi-prof eller glad amatør, så kan du forvente en engageret og kompetent behandling.

Fotocafeens engagerede tilgang, har allerede etableret dem som et anerkendt navn i fagfolkets kredse - med kun et lille halvt år i bagagen. Udover at mestre deres håndværk til fulde, er hensigten bag Fotocafeen, at gøre stedet til et samlingspunkt for ALLE, der har en interesse i fotografi. Det er her den dertil indrettede café, kommer til sin ret. Her skabes netværk på kryds og tværs, og cafeen er et åbent, mangfoldigt forum for alle, der er brænder for fotografiet.

Mens du nyder din kaffe i caféen kan du til inspiration bladre i det store udvalg af fotobøger og magasiner, hvis du da ikke sidder og arbejder i photoshop på computerne, der er til fri afbenyttelse. Væggene i cafeen er indrettet til skiftende fotoudstillinger, med både danske og udenlandske fotografer, og cafeen huser desuden forskellige kurser og foredrag.

Mulighederne mange hos Fotocafeen, og uanset om du er fagmand, passioneret amatørfotograf eller blot beundrer af fotografiets kunst, er Danmarks første og førende fotocafé bestemt et besøg værd.

Betingelser

  • Kan indløses fra 25.05.2010 til 24.08.2010.

Ingen betingelserInformation

Åbningstider:

Man - Fre kl. 9.00-17.30

Lør kl. 10.00-14.00

www.fotocafeen.dk

Anmeldelser

Ibyen.dk

 "... gæsterne (kan) både se fotokunst, drikke kaffe og få printet deres digitale billeder i professionel kvalitet."

Set på ibyen.dk

AOK

" Her har fotograf Thomas Fryd fanget 117 kendte ansigter i sjove situationer og ansigtsudtryk - alt sammen for AIDS-Fondet. For eksempel Jørgen Leth, Ritt Bjerregaard, Uffe Buchard, Sara Blædel og Jonathan Spang."

Set på aok.dk

Aftalepart

Fotocaféen
CVR: 27471706
  • Fotocaféen
    Foto Caféen
    Vesterbrogade 45
    1620 Kbh. V
Vælg variation
Vælg variation