edenshave_003.JPG
edenshave_005.JPG
edenshave_007_20v2.jpg
edenshave_002.JPG
edenshave_006.JPG
edenshave_008_20v2.jpg
edenshave_010.JPG
edenshave_009.JPG

2 timers tantra-massage for mænd eller kvinder hos Edens Have

950,- / 1.900,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få større kontakt med din krop, lær dens muligheder at kende og få forløst dine spændinger med 2 timers tantra-massage for både mænd og kvinder

Tantra-massage - tør du?

Journalist: Wendy Beekhuis
Fotograf: Kim Bjærre

Tantramassage er en helkrops oliemassage (givet af en kvinde eller mand alt efter dine ønsker), hvor din krop kærligt bliver vækket gennem en sensuel, afslappende massage. Du får en oplevelse af at kunne slappe helt af og give dig hen i tryghed og derigennem mærke dig selv. Den tantriske tilgang til massagen forener alle aspekter af mennesket og giver derfor adgang til dybe spirituelle oplevelser og selvindsigt.

Tantra-massage for kvinder:
Massagen er en helkropsmassage, hvor massøren hovedsageligt bruger hænderne. Massagen vil give dig en oplevelse af dyb afspænding og hjælpe dig med at forbinde kroppen med følelserne. Når der er tid og plads til dine behov, kan du opnå en dyb tilstand af nydelse, glæde og ekstase. Massagen har en meget healende effekt og kan bringe dig i kontakt med dit feminine potentiale.

I den sidste del af massagen er der mulighed for at få yoni massage (indre vagina massage), som er en meget rolig, afspændende healingsmassage, der hjælper med at frigive blokeringer og spændinger. Massagen har en terapeutisk virkning og hjælper dig til at lære dig selv at kende, heale gamle blokeringer og vække din seksualitet. Det er naturligvis fuldstændig frivilligt, om du ønsker yoni massagen!

Tantra-massage for mænd:
Massagen er en helkropsmassage, hvor massøren vil bruge sine hænder og dele af sin krop til at massere. Der vil dog ikke finde massage af kønsområdet sted, da formålet er at lære manden at vække og sprede energierne ud i kroppen. Dette kan forøge sensitiviteten og fordybe din oplevelse af sanserne og seksualiteten.

Massagen kan lære dig at slappe af, komme i kontakt med din krop og genvinde fuld kontrol over din seksualitet. Du kan få forstærket viriliteten og højnet dit energiniveau.

Inden tantra-massagen tilbyder Edens Have en samtale, hvor du har mulighed for at fortælle om dig selv, og udtrykke hvad du ønsker at opleve og lære ud fra den tantriske massage. Samtalen er en god hjælp til at få det fulde udbytte af massagen, da massøren derefter kan skræddersy et personligt forløb til den enkelte.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.05.2011 til 27.11.2011.

Max. 50 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling på tlf.: 30644131 eller på mail: info@edenshave.comInformation

Åbningstider:

Man-fre kl. 9-17

Eller åbent efter særaftale

Anmeldelser

amine.dk

"Det var som var det en sommerfugl, der blidt masserede mig med sine vinger. Og der var en energi, der løb igennem mig som jeg aldrig har mærket før"

Set på amine.dk

amine.dk

Efter massagen følte jeg mig så fuld af energi, jeg kunne mærke det i hele min krop, den snorede, sitrede, var som bobler i champagne, et batteri der var overopladet. Jeg gik derfra med en glæde og lykke indeni og kunne mærke mig selv på en helt ny måde"

Set på amine.dk

Aftalepart

Edens Have (København)
CVR: 29018405
  • Edens Have v/Celestine Andersen
    Nyhavn 35, stuen
    1051 København K
Vælg variation
Vælg variation