momo_001.JPG
momo_003.JPG
momo_004.JPG
momo_005.jpg
momo_006.JPG
momo_007.jpg
momo_008.JPG

Få en lækker sushimenu for 2 personer

234,- / 468,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Forkæl dig selv og en ven med en delikat sushimenu for 2 personer fra den stilfulde MOMO restaurant på Frederiksberg

En sand fusion af sushi lækkerier

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Foto: Kim Bjærre


Der findes mange sushisteder rundt om i byen, men der findes ikke ét sted, der er ligesom MOMO restaurant.

Restauranten ejes af Min Chao Lin & Don Ying Lin og er en fusion af klassisk københavnercafé og autentisk kinesisk restaurant. Der er gammeldags lysekroner og moderne designerlamper, højteknologiske MiniPOD højtalere og traditionelle kinesiske træudskæringer, klassiske restaurantborde med hvide duge og casual højborde med caféstole til.

Ude foran er der en brolagt terrasse, der er omgivet af grønne træer. Her kan du nyde din sushi i sommersolen sammen med en kold japansk øl - eller i skyggen af den fritstående markise. I kan også trække inden for i de lækre lokaler, hvor der er højt til loftet og det smukkeste lysindfald fra de store palævinduer.

Sushien er ligesom stedet helt unik. I kan selvfølgelig få de klassiske favoritter som California roll og Sunset roll. Derudover sammensætter restaurantens professionelle sushi-kokke også deres egne specialiteter som f.eks. Omen roll, Rango roll, Frenzy roll og Momo roll. Smag sidstnævnte i dagens tilbudsmenu sammen med de lækre Rice paper rolls og de klassiske Sunset rolls. Menuen blander det klassiske med det nyskabende og giver jer en smagsfuld oplevelse.

Ordet 'sushi' betyder ris lavet med eddike, hvilket henviser til den måde, som risene er tilberedt på. I folkemunde er sushi dog mere blevet synonym med rå fisk på grund af indholdet af de lækre ruller, der fyldes op med grøntsager og alt godt fra havet. Dyp de delikate ruller i soja blandet med den japanske peberrodspasta wasabi, og rens smagsløgene imellem bidderne med syltet ingefær. 

Velbekomme!

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.05.2011 til 31.08.2011.

Max. 2000 værdibeviser til salg.

Bookning af bord skal ske minimum 24 timer i forvejen og bestilling af menu som take away skal ske minimum 3 timer i forvejen på tlf. 38 76 10 40.

Køkkenet åbner kl. 15.Information

Åbningstider

Man-søn: 10-22

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Restaurant MOMO har et lækkert udvalg af både kinesiske og japanske sushi retter. Kokkene forstår virkelig at skille sig ud fra den 'normale' kinesiske buffet, man ellers typisk kender fra kinesisk køkken her i Kbh. De laver en sand fusion af sushi lækkerier og har en super sans for detaljen i deres kinesiske retter. Momos er derudover et hyggeligt sted at være med plads til både børn og voksne."

Set på MitKBH.dk

Aftalepart

MOMO
CVR: ??
  • MOMO
    Mørk Hansens vej 4
    2000 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation