detevigesmil_001.JPG
detevigesmil_002.JPG
detevigesmil_003.JPG
detevigesmil_004.JPG
detevigesmil_005.JPG
detevigesmil_006.JPG
detevigesmil_007.JPG
detevigesmil_008.JPG

Få 2 billetter til forestillingen Det Evige Smil

80,- / 160,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Oplev nyskabende teater, når det er bedst. Få 2 billetter til den eksistentialistiske forestilling Det Evige Smil i den gamle sporvognshal Remisen

Hvad er de rigtige værdier?

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Det Evige Smil er en nyopførelse af Pär Lagerkvists roman af samme navn fra 1939. Stykket handler om fem karakterer, der vågner op i efterlivet "intetheden." Karaktererne har levet fem meget forskellige i liv og er tilsvarende døde på fem forskellige måder; af henholdsvis sygdom, alderdom, druk, selvmord og drab.

I intetheden snakker de om, hvordan det er, man skal leve sit liv for at være et rigtigt menneske. De spørger ind til hinandens liv og bliver levende i hinandens erindringsbilleder. Vi hører, hvad de gjorde godt, og hvad de gjorde dårligt i deres liv og bliver i sidste ende dommere over karakterernes værdier og livsførelse: Var de rigtige mennesker?

Stykket er en eksistentialistisk fortælling, som er fremstillet i montageform, som vi kender fra filmproduktioner, hvor glimtvise historier bindes sammen og skaber stykket. Instruktør Ida Balslev har anvendt den filmiske teknik på det levende teater, og det giver stykket et stærkt visuelt udtryk.

Ida Balslev er oprindeligt uddannet inden for billedkunst, hvor hun har været i lærer hos en billedkunstner i Paris og har gået på Danmarks Fotografiske Billedskole, Fatamorgana.

"Det er historierne, jeg brænder for at fortælle. Jeg vil gerne udtrykke mere, end jeg kan igennem det statiske billede. Det har derfor været en naturlig udvikling for mig, at jeg i dag arbejder med den levende fortælling og det levende billede," siger Ida Balslev.

Trods sin unge alder har hun flere produktioner på sit CV. Senest skrev og instruerede hun stykket Selskabet på Basement i 2010. Derudover har hun bl.a. arbejdet som assistent for Jens Albinius på Det Kongelige Teater på stykket Hvis Dette er et Menneske. 

I Det Evige Smil får hun skuespillerne til at bringe de forevigede øjeblikke til live på scenen.

De medvirkende er:
Jasmine Cecillie Coco Junker (Odense teaterskole 1993)
Søren Rossen (Skandinavisk Teaterskole 1998)
Brian Lundø ( Ophelia 2010 )
Rasmus Scheuer-Larsen (The Lee Strasberg Theater & Film institute i Los Angeles 2011)
Maria Aarup-Sørensen (William Esper Studio i New York City i 2010)

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.05.2011 til 28.05.2011.

Max. 180 værdibeviser til salg.

Bookningen af dag sker hos forestillingsleder Nina Hildebrandt på telefon 29 92 25 47 eller pr. mail detevigesmil@gmail.com

Kan indløses torsdag. d. 26., fredag d. 27. og lørdag d. 28. maj.Information

Forestillingen starter alle dage kl. 20.

Aftalepart

Det Evige Smil
CVR: ??
  • Det Evige Smil
    Remisen
    Enghavevej 80c
    2450 København SV
Vælg variation
Vælg variation