crosfit_001.JPG
crosfit_002.JPG
crosfit_003.JPG
crosfit_004.JPG
crosfit_005.JPG
crosfit_006.JPG
crosfit_007.JPG
crosfit_008.JPG
crosfit_009.JPG
crosfit_010.JPG

Kom i form med 2 mdr. crossfittræning

149,- / 997,-
 • 85% rabat
 • Slutter om

Kom i bedre form og få en flot tonet krop med 2 måneders crossfittræning hos Crossfit Copenhagen

Effektiv træning der kan ses

Journalist: Søren Folke Larsen
Fotograf: Kim Bjærre

Kom i strandform på en naturlig, sund og effektiv måde. Forkæl og forær dig selv et gavekort til 2 måneders crossfittræning og lær hvordan du styrker din krop via naturlige bevægelser.

Dagens tilbud indeholder crossfittræning ved Crossfit Copenhagen. Du kan komme tre gange om ugen, og du vælger selv om, du vil træne i centeret på Amager, Nørrebro eller Østerbro.

Crossfit er en rigtig god måde at holde din krop sund, smidig og stærk på, fordi alle muskelgrupper trænes igennem. Når du starter, bliver du instrueret i de forskellige øvelser og teknikker, så du undgår skader. Og resultaterne kan ses hurtigt.

Crossfit er bygget op over funktionelle bevægelser såsom at stå, sidde, klatre og kaste. Øvelserne har udgangspunkt i 100 % naturlige bevægelsesmønster, hvilket giver dig en super veldrejet krop. Til træningen anvendes kun naturlige redskaber som ringe, vægtstænger, bildæk, frie vægte og kettlebells. Det er med til at minimere risikoen for skader i modsætning til træning i fitnessmaskiner med ensidige øvelser.

Variationen i træningen ligger i at lave øvelserne langsomme vs. hurtige, lette vs. tunge og mange vs. få gentagelser. Det er med til at skabe variation og motivation, da du hele tiden vil blive udfordret på en nye måder. Der er mulighed for både at starte på nybegynder- og almindelige hold.
Andreas, ejer af Crossfit Copehagen, understreger, at alle kan være med.

"Du skal ikke være nervøs for, om du kan klare træningen. Hver øvelse bliver tilrettelagt, så de passer præcis til dit niveau. Du bestemmer selv, hvor meget intensitet, hvor meget vægt og hvor hårdt du vil gøre det for dig selv".

Crossfit Copenhagens har tre centre i København. Alle lokaler har en særlig stemningsfuld karakter. Centeret på Nørrebro er eksempelvis i en gammel kirke. Det er med til at skabe en træningsoplevelse udover det sædvanlige og et alternativt fitness-univers.

Gør dig selv en tjeneste og spring ud i det. Du bliver hooked!

Betingelser

 • Kan indløses fra 26.05.2011 til 26.07.2011.

Tilbuddet er et løbende medlemskab uden binding og inkluderer holdtræning 3 gange om ugen - hvilket er rigeligt for de fleste - samt ubegrænset benyttelse af Open Gym (frie træningsarealer). Alle hold er åbne for alle. Man kan kun bruge ét værdibevis pr. person.Information

Åbningstider:

Nørrebro:
Man-tors: 7-22
Lør og søn: 9 -17

Østerbro:
Man og ons: 7-10 og 15-21
Tirs, tors og fre: 15-21
Lør og søn: 11-15

Amager:
Man-ons: 16-21
Tors: 17-21
Fre: 16-19
Lør: 10-13
Søn: lukket

Aftalepart

Crossfit
CVR: ??
 • Crossfit
  Griffenfeldsgade 7 A
  2200 København N
 • Crossfit
  Jagtvej 217
  2100 København Ø
 • Crossfit
  Moselgade 37
  2300 københavn S
Vælg variation
Vælg variation