Heidifrier001.jpg
Heidifrier002.jpg
Heidifrier003.jpg

??

350,- / 700,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Mindfulness og Meditation - Få 50% på tre kurser á halvanden time ved Heidi Frier der giver ro i krop og sjæl

Find ro i krop og sjæl med mindfulness og meditation

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Lasse Lundberg Andreasen


Med hverdagens stress og høje forventninger til sig selv er det nødvendigt at koble af. Ved hjælp fra Meditation og Mindfullness kan Heidi Frier, krops og psykoterapeut, hjælpe dig med at afstresse og genskabe balance i krop og sind. Dagens Tilbud giver mulighed for at tage lidt tid til dig selv og gennem Mindfulness og Meditation lærer du dig selv bedre at kende samtidig med, at du opretter balance i krop og sjæl.

Når du træder ind i de store lyse lokaler på Nansensgade, falder der straks en ro over sindet. Det er her Heidi afholder sine hold- og terapitimer. Rummene er indrettet i en hyggelig og afslappet stil med masser af puder, tæpper og stearinlys og her er en rar og rolig atmosfære - et dejligt sted at påbegynde rejsen indad.

Mindfulness kan lære dig at se indad, og hjælpe dig med at slappe af i nuet. Hvis du føler dig stresset, lider af præstationsangst, mangler koncentration og ikke føler dig glad, kan mindfulness hjælpe. Mindfulness er udsprunget af meditation, men er mere tilpasset vestens tankemønstre, hvorfor mange opfatter det som mere tilgængeligt end gængs meditation. Hos Heidi lærer du nogle basale øvelser, der kan bruges i hverdagen.

Mindfulness arbejder med opmærksomhed og iagttagelse af både krop, åndedræt, følelser og sindet. Heidi fortæller, at mindfulness handler om at træde ud af 'rotteræset' og mærke sig selv. På den måde skaber man bevidsthed om den gode måde at være til stede på, og lærer sig selv at kende, så man indser hvad der virker afslappende på ens krop og sjæl.

En kursusgang på halvanden time indeholder ca. 3 øvelser. Heidi starter med at byde velkommen og lave en kort introduktion til emnet. Derefter spiller hun for det meste lidt musik for at skabe en afslappet stemning. Sidst øver man en teknik, der kan bruges i hverdagen, for eksempel en åndedrætsøvelse, meditationsøvelse eller afspænding. Til sidst sluttes der af med Mindfullness i ca. 20 minutter.

Heidi er uddannet krops og psykoterapeut, og har i 16 år arbejdet med terapi og undervisning. Hun startede som alternativ behandler og har blandt andet beskæftiget sig med drømmetydning.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.09.2010 til 08.12.2010.

Man kan frit vælge sine kursusgange. Kurserne ligger mandag 16.30 og 19, torsdag 8.15 og 17.30.

Opstart d. 9/9.Information

Hjemmeside:

www.heidifrier.dk

Aftalepart

Heidi Frier
CVR: ??
  • Heidi Frier
    Heidi Frier
    Nansensgade 47 th.
    1366 København K
Vælg variation
Vælg variation