Flash_001.jpg
Healthpartner01.jpg
Healthepartner03.jpg

En hel times kropsbehandling hos Michael Etzerodt

400,- / 800,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på en times afstressende, forløsende og lindrende behandling hos Michael Etzerodt, der er uddannet kropsterapeut ved Body-sds

Fantastisk behandling til hele kroppen

Skribent: Wendy Beekhuis

Er din krop træt og øm? Har du smerter i kroppen? Trænger du til fornyet energi og overskud? Med dagens tilbud får du velfortjent selvforkælelse i form af en hel times forløsende og afstressende behandling ved kropsterapeut Michael Etzerodt, der er uddannet hos Body-sds. Michael har arbejdet hos body-sds igennem en årrække, hvor han har superviseret andre terapeuter samt undervist på uddannelsen af nye terapeuter. Tidligere har Michael brugt 10 år i ambulancetjenesten i Storkøbenhavn.

En kropsterapeutisk behandling er en dybdegående massage, der løsner og frigør muskler, senehæftninger, nervebaner og bevægeapparatets led. Der skabes grobund for et velfungerende kredsløb, ligesom kroppens stofskifte vil regulere sig, og smerter i muskler, sener, bindevæv og led vil mindskes eller helt forsvinde. Det minder ikke om nogen massageform, som du tidligere har prøvet.

Behandlingen tager udgangspunkt i både fysiske og psykiske konflikter i kroppen. Det er et af de meget få behandlingssystemer, der arbejder seriøst med kroppens indlærte reaktionsmønstre og på den måde skaber grobund for både fysisk og psykisk sundhed. Behandlingen giver dig en helt ny følelse af indre ro og øger din kropsbevidsthed. Efter en times behandling hos Michael Etzerodt kommer du ud med en helt ny følelse af velvære og overskud. Din krop vil være dig evigt taknemmelig.

Michael Etzerodt går virkelig ind og arbejder i dybden med kroppens muskel- og ledspændinger. Det kan være en smule smertefuldt indtil musklerne er blevet ordentligt bearbejdet, men når man svæver derfra efter en times fuldstændig fantastisk, forløsende behandling, er det uden tvivl det hele værd!

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.05.2011 til 01.10.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 400 værdibeviser til salg.

Bestil tid på met@aliusvita.comInformation

Åbningstider:

Mandag-fredag: 9-17

Aftalepart

Body sds
CVR: ??
  • Body sds
    Kvæsthusgade 3
    1251 København K
Vælg variation
Vælg variation