Saks003.jpg
Saks001.jpg
Saks002.jpg

??

300,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 50% på klipning og lækker hårkur hos den miljøvenlige Saks Cph i centrum ved Elsebeth Wanstrup

Saks Cph arbejder med miljøvenlige produkter

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Lasse Lundberg Andreasen

Hos Saks Cph i Borgergade får du ægte forkælelse og her er sat god tid af til hver kunde - for det skal være en oplevelse at gå til frisør. Med Dagens Tilbud kan du blive klippet med god samvittighed, for alle produkter er miljøvenlige og de fleste er uden parabener. Hvis du er en af de første heldige, får du desuden en lille prøve på det nye hotte mærke Rene Furterer, et af de lækre produkter der føres hos Saks.

Hos Saks Cph i Borgergade er der kun én frisørstol. Og det er ikke noget tilfælde. Hos Saks Cph skal der være god tid til kunderne og derfor er der sat en time af til hver kunde. Inden du får vasket hår og får hårkur, starter du med en snak med Elsebeth, om hvad du godt kunne tænke dig. De lækre klipninger, den gode tid og den luksuriøse behandling gør da også, at langt de fleste kommer igen. Elsebeth kan godt lide at opbygge et forhold til sine kunder, og nogle af dem har hun kendt i flere år.

Hos Saks Cph er det vigtigt, hvilke produkter der bliver brugt, og der bliver taget højde for miljøet. Farverne skal være uden ammoniak, produkterne skal være parabenefri og helst også økologiske. Derfor er Saks Cph et oplagt valg hvis man lider af allergi, er gravid, ammer eller bare vil passe på sig selv og miljøet.

Elsebeth bruger lang tid på at finde gode produkter og bruger for eksempel Jurlique og Rene Furterer fra Paris. Furterer er et nyt mærke der fokuserer meget på hovedbunden ud fra en tanke om, at et sundt hår kommer fra en sund hovedbund og derfor laver Furterer lækre serummer der modvirker skel og irriteret hovedbund. Furterer har endda lovet, at de første heldige der køber Dagens Tilbud får en lille gaveæske.

Saks Cph er godt besøgt, både af mænd og kvinder. Elsebeth fortæller, at hun bliver besøgt af såvel sømænd fra Nyboder, jakkesæt fra Bredgade som kvinder fra indre by. Hos Saks kan man få lige den klipning man ønsker sig, for Elsebeth tager ofte kurser, så hun holder sig opdateret og hun kan lide at klippe både mænd og kvinder.

Hvis du bestiller en farvebehandling i forbindelse med dit besøg, vil du få 30% på denne.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.09.2010 til 01.03.2011.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling på sms 20 22 40 21 eller på mail: kontakt@sakscph.dkInformation

Hjemmeside:


Sakscph.dk

Aftalepart

Saks Cph
CVR: ??
  • Saks Cph
    Saks Cph
    Borgergade 130
    1300 København K
Vælg variation
Vælg variation