GlobalEnergi_img1.jpg
GlobalEnergi_img2.jpg
GlobalEnergi_img3.jpg
GlobalEnergi_img4.jpg

Skift til klimavenlig energi

75,- / 150,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få et års abonnement til det klimavenlige energiselskab SEAS-NVE til halv pris. Så forbedrer du miljøet, mens du bruger strøm. Det synes vi er god energi!

Brug din energi med god samvittighed

Skribent: Julie Vibe Michelsen

 

Global energi handler om at give noget tilbage til naturen, hver gang du bruger strøm. SEAS-NVE er et energiselskab, som gennem små donationer fra sine medlemmer skaber købekraft til at opføre nye vindmøller og klimavenlige anlæg. Siger du ja til at skifte energileverandør, så klarer SEAS-NVE alle formaliteterne for dig. Det eneste du skal gøre er at nyde tanken om at bidrage til en mere grøn fremtid. Med dagens tilbud får du halv pris på et års abonnement.

SEAS-NVE er et af Danmarks største energiselskaber. De tager for alvor kampen op imod unødvendig CO2-udledning og den metode, som de gør brug af her, vurderes at have den største og helt reelle klimaeffekt. Du støtter fonden med en sats på 12 øre pr. forbrugt kWh via opkrævning med elregningen. Satsen på 12 øre er det beløb, som fonden har behov for til at neutralisere dit elforbrug i forholdet 1:1.

Og det er faktisk slet ikke galt. Hvis du normalt har en elregning, hvor måleren står på 2000 kWh pr år, så betaler du i dette tilfælde 1445 kr om året i elregning. I det her beløb er inkluderet de 12 øre pr. forbrugt Kwh, som er 240 kr. Det vil sige, at du automatisk donerer 240 kr om året (= 20 kr om måneden). Med det lille beløb har du neutraliseret dit eget forbrug.

Selvom vores intentioner er gode, så er vi alle med til at forurene miljøet - om vi vil det eller ej. Hver gang vi tænder vaskemaskinen, lyset, computeren osv., så udsender vi CO2. Men nu er der hjælp at hente ved at skifte fra sort til grøn energi.

 

Er mine velgørenhedspenge i sikre hænder?

 

Dine penge forvaltes af klimafonden, som er en selvstændig juridisk enhed med en uafhængig bestyrelse, som sikrer at pengene ikke kan gå tilbage til stifteren. Det er med andre ord din sikkerhed for, at dine penge ikke bliver brugt til andet end vedvarende energi.

 

Hvad koster det mig om året?

 

Et års abonnement til 50% koster 75 kr. Derudover betaler du 72, 25 øre/kWh. Dette er inklusiv moms og klimabidrag.

Hvis elmåleren står på 2000 kWh pr. år, så betaler du 1445 kr. om året i elregning. I det her beløb er inkluderet de 12 øre pr. forbrugt Kwh, som er 240 kr. Det vil sige, at du automatisk donerer 240 kr. om året (= 20 kr om måneden) til klimafondon via din regning. Med det lille beløb har du neutraliseret dit eget forbrug.

 

Hvad gør jeg, når jeg har købt på Downtown?

 

På dit værdibevis modtager du et link, som du skal gå ind på for at udfylde dine oplysninger. Når dette er gjort, klarer SEAS-NVE resten for dig.

 

Kan jeg skifte ligegyldigt, hvor jeg bor?

 

Ja. Alle hustande i Danmark kan skifte til SEAS-NVE.


Betingelser

  • Kan indløses fra 24.05.2011 til 22.08.2011.
??


Information

Hjemmeside og åbningstider:

www.seas-nve.dk

Man-fre kl. 08 - 18

 

Aftalepart

Global Energi
CVR: ??
  • Global Energi
    SEAS-NVE
    Hovedgaden 36
    4520 Svinninge
Vælg variation
Vælg variation