somand1.jpg
somand2.jpg
somand3.jpg
somand4.jpg

Oplev en helt unik koncert med De Glade Sømænd

99,- / 220,-
  • 55% rabat
  • Slutter om

Genoplev den gamle Nyhavn-stemning og få en festlig og lystig aften, når De Glade Sømænd holder koncert ved indspilningen af deres nye live-cd

Sømandsviser fra de 7 have

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Vi kender dem alle sammen: Sømandsviserne som inkluderer Otto Brandenburgs 'Når en sailor går i land' og 'Alle sømænd er glad for piger.' Bandet De Glade Sømænd har udvidet repertoiret og føjet mange flere sømandsviser til den danske sangskat, og deres løsslupne viser akkompagneres af instrumenter som harmonika, banjo, violin, bas, guitar og trommer.

De komponerer egne sange, omskriver hits som Nik & Jays 'Lækker' og Jokerens 'Havnen' til sømandssange, og så synger de selvfølgelig de klassiske sømandsviser, som vi kender dem.

Skrål med, når De Glade Sømænd synger: "Knalde Kalde har hentehår, han kilder pigernes hvem hvad hvor", klassikeren fra 'Piger til søs', der oprindeligt er sunget af Lille Palle - mens du skåler i øl.

Bandet er fra Næstved på Vestsjælland, hvor fyrene har gået i gymnasiet sammen. De har 10 års jubilæum i år og fejrer det med manér i Amager Bio. Koncerten torsdag den 26. maj er en live-indspilning af bandets nye cd, som udkommer senere på sommeren. Det bliver et helt unikt show.

"Vi glæder os helt vildt. Det bliver så fedt. Det bliver, ligesom det plejer - men endnu større med blæserensemble, strygerkvartet og sømandskor," siger kaptajnen Sebastian Sztuk, der inviterer dig til at komme og høre musikken og drikke øl i rigtig sømandsstil.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.05.2011 til 24.08.2011.

Max. 400 værdibeviser til salg.

Billetprisen er pr. person og gælder til koncerten torsdag d.26.maj. Husk at have dit reference-nummer med når du tager hen til koncerten.Information

Dørene åbner kl. 20 og koncerten starten kl. 21.

Aftalepart

DGS SN ApS (De Glade Sømænd) DUPLICATE
CVR: ??

Adresse

Holmgatan 4, 2v
  • DGS SN ApS (De Glade Sømænd) DUPLICATE
    Øresundsvej 6
    2300 København S
Vælg variation
Vælg variation