karlighedogkildevand_001.JPG
karlighedogkildevand_002.JPG
karlighedogkildevand_003.JPG
karlighedogkildevand_004.JPG
karlighedogkildevand_005.JPG
karlighedogkildevand_006.JPG
karlighedogkildevand_007.JPG
karlighedogkildevand_008.JPG

Få en parforholdsvision hos Kærlighed & Kildevand

499,- / 999,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Hvilke drømme har du og din kæreste? Gør jeres drømme til virkelighed med en parforholdsvision hos Kærlighed & Kildevand

Love is in the air

Journalist:  Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Fotograf: Kim Bjærre


Overrask din kæreste med en enestående kærlighedsoplevelse. En parforholdsvision hos Kærlighed & Kildevand er et energiboost for jeres parforhold. I vil opleve et dybfølt og vedkommende nærvær og komme endnu tættere på hinanden, end I allerede er.

I slentrer hånd i hånd ned af Wildersgade på Christianshavn. De smukke bindingsværkshuse giver gaden en idyllisk og romantisk stemning og skaber den perfekte optakt til jeres kommende kærlighedsvision. I drejer til højre og ind i baggården ved nummer 46, åbner den grønne dør i den gule gavl og tager trapperne op til 4. sal. I træder ind i det restaurerede loftslokalet, hvor der er frit udsyn til de gamle og rustikke, bærende bjælker.

Der er anlagt ovenlysvinduer, hvilket gør lokalet lyst og venligt - selv når det er gråvejr. 

"Ovenlysvinduernes funktion er en rigtig god metafor for, hvad det er, en parforholdsvision tilfører jeres parforhold," siger Susse Pedersen, som vil facilitere jer trygt igennem sessionen.

Når man går til terapeut, har man normalvis brug for at komme igen og igen, fordi man sætter en proces i gang. Visionstilbuddet er en engang-session, fordi I får inspiration til at tænke vilde tanker og se muligheder for jeres fremtid, som I selv kan realisere.

Med Kærlighed & Kildevands centrale placering er det nemt for dig og din kæreste at fortsætte dagen med en øl ved Christianshavns Kanal, eller I kan gå op i tårnet i Vor Frelser Kirke og nyde udsigten over København.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.05.2011 til 31.12.2011.

Bookning foregår på tlf. 31 21 24 31 eller på mail: info@kaerlighed-kildevand.dk.

Referencenummer skal oplyses ved bookning.Information

Åbningstider

Man-fre: 9-17

Aftalepart

Kærlighed og kildevand
CVR: ??
  • Kærlighed og kildevand
    Wildersgade 46 B. 4. sal 

    1408 København K
Vælg variation
Vælg variation