dykker1.jpg
dykker2.jpg
dykker3.jpg
dykker4.jpg
dykker5.jpg
dykker6.jpg
dykker7.jpg
dykker8.jpg

2 timers eventyrlig dykning ved Amager Strandpark

247,- / 495,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Oplev hvor smukt livet er under overfladen i de nordiske farvande. Få 2 timers eventyrlig dykning sammen med en professionel dykkerinstruktør

Havet er skønt dum-da-da-dum…

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Tag med ned under havets overflade, og bliv en del af det maritime undervandsmiljø. Oplev solen, når den bryder havoverfladen og skaber baner af sarte lysstråler ned igennem vandet. Svøm med stimer af sølvgrå sandgrævlinger igennem søgræs, der vejrer bølgende i strømmen - eller rør ved en fladfisk, der gemmer sig i sandet.

Mulighederne for hvad du kan opleve under vandet er uanede. Det kan være, du møder en trutmundet tangnål, der er i familie med de tropiske søheste, som du kan ae på maven - eller måske vil en krabbe svømme hen på dig og bruge dig som transportmiddel. Hvis du er rigtig heldig, vil du se en af de kuppelformede brandmænd, der er særligt kendetegnende for de arktiske farvande.

"Vi opfatter dem som farlige, når vi er ude at bade, men som dykker oplever man dem fra en helt anden indgangsvinkel. Det er en virkelig smuk skabning, når man på afstand ser de store gopler svæve op og ned med deres lange røde og gennemsigtige fangtråde," siger Morten Thaarup, der er certificeret PADI ® dykkerinstruktør.

Et prøvedyk hos Dykkeroplevelser.dk starter i lokalerne på Gothersgade, hvor du inden selve dykket, skal have taget mål til dykkerudstyr samtidig med, at du skal underskrive en helbredserklæring samt en formular vedrørende sikker dykning. Derefter booker du dig på et hold, hvor du skal medbringe badetøj og håndklæde.

I mødes på Amager Strandpark ved mole 3, hvor Morten Thaarup eller en af de andre professionelle dykkerinstruktører giver dig en grundig instruktion i, hvordan man dykker, hvilke signaler man bruger under vandet, og hvilke sikkerhedsforanstaltninger der er. Du bliver briefet omkring, hvad du kan forvente at opleve, og I udfører simple øvelser på lavt vand, indtil du føler dig helt tryg. Derefter får du en guidet tur i den maritime verden, hvor de store oplevelser er.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage og du kan på ethvert tidspunkt stige op til overfladen igen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 31.05.2011 til 09.08.2011.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling på telefon 32 21 90 00 fra den 31. maj

Aldersbegrænsning fra 12 årInformation

Man kan dykke fre. 10/6 kl. 10-18 og følgende dage 9-18: 11, 12, 24, 25 og 26 juni samt 2, 6, 7 og 9. aug.

Aftalepart

Dykkeroploevelser
CVR: ??
  • Dykkeroploevelser
    Gothersgade 165
    1123 København K
Vælg variation
Vælg variation