Klinik_20Magnolia_005.JPG
Klinik_20Magnolia_002.JPG
Klinik_20Magnolia_006.JPG
Klinik_20Magnolia_003.JPG
Klinik_20Magnolia_004.JPG
Klinik_20Magnolia_007.JPG

Få en effektiv detox- og slankebehandling på St. Kongensgade

599,- / 1.200,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Bliv sommerfit med en detoxbehandling & dybdemassage hos Klinik Magnolia i Store Kongensgade - slip af med affaldsstoffer og føl lethed i kroppen

Bliv forårsfit med en sund detoxbehandling

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Foto: Kim Bjærre

Jeg skal indrømme, at jeg var rigtig begejstret, da min redaktør sendte mig af sted til netop denne prøvebehandling hos Klinik Magnolia. Jeg kender godt klinikken, og ved, at de kan udøve små mirakler for min krop. Jeg har længe følt mig oppustet, energiforladt og vintergrå - det er som om, at man godt selv ved, når affaldsstofferne har hobet sig op efter lidt for meget slik og alkohol.

Klinik Magnolia er en lækker, lille oase på en af Københavns mest fashionable adresser. Helle Winther tager smilene imod og byder mig indenfor i de lækre, lyse lokaler, hvor roen sænker sig. Tændte stearinlys, friske blomster og blid musik skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, hvor jeg straks føler mig velkommen og godt tilpas.

Jeg iføres et par engangstrusser og Helle Winther måler mig 10 steder på kroppen, inden hun smører mig ind i tre forskellige cremer, som straks begynder at arbejde gennem huden. Herefter hviler jeg ca. 30 min., pakket ind i tæpper, mens cremerne trækker affaldsstoffer ud gennem de åbne porer i den opvarmede hud. Jeg fornemmer tydeligt, hvordan min krop udrenser og strammer op.

Helle fortæller mig, hvordan cremerne afgifter kroppen ved at udtrække toxiner, der befinder sig under huden. Jeg nyder at ligge her og være fuldstændig afstresset, mens København farer videre udenfor. Jeg føler mig sund og afstresset, og som en ekstra, ikke ubetydelig bonus, har jeg tabt 12 centimeter, da jeg bliver målt igen efter behandlingen.

Jeg kan på det varmeste anbefale dette sted, og denne behandling til alle, som føler, at de kunne trænge til lidt detox, inden foråret for alvor går os i møde. Ja, jeg har faktisk allerede sendt min bror og min mor derned.

Klinik Magnolia anbefaler at starte med 3 behandlinger for det bedste resultat.

NB: Klinikken giver centimetergaranti, hvilket dokumenteres ved, at der bliver taget mål over hele kroppen før og efter behandlingen. Taber du ikke 10 cm ved første behandling, er den gratis.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.05.2011 til 21.11.2011.

Max. 1 værdibevis til salg pr. person

Max. 400 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 40 20 07 67

Hvis du bliver forhindret, skal du melde afbud pr. telefon 40200767 eller på klinikkens telefonsvarer, senest 24 timer før. Ved for sent afbud kan ens værdibevis blive indløst.Information

Åbningstider:

Alle dage efter aftale 8.30-20.30

Aftalepart

Detox Klinik Magnolia
CVR: 32521177

Adresse

Store Kongensgade 17A, 1.sal
1264 København K
  • Detox Klinik Magnolia
    Store Kongensgade 17A, 1. sal
    1264 København K
Vælg variation
Vælg variation