RetsundtNewsletter.jpg
Retsundt002.jpg
Retsundt001.jpg

??

143,- / 286,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 for 1 på tre sunde, hjemmelavede retter fra den nyåbnede Ret Sundt på Nordre Frihavnsgade: hovedret, salat og dessert

Ret Sundt laver lækker, varieret mad fra bunden

Skribent: Frederik Plum

Foto: Lasse Lundberg Andresen


Take away stedet Ret Sundt åbnede for kun to måneder siden og er allerede en favorit for mange. Årsagen findes i det sunde og simple menukort der varieres ofte med nye spændende retter fra hele verden. Dagens Tilbud giver dig mulighed for at prøve 2 for 1 på tre hjemmelavede retter: hovedret, salat og dessert.

Honey Shain åbnede Ret Sundt, fordi hun har ambitioner om at lave lækker og varieret sund mad med inspiration fra hele verden. Der er altid tre slags hovedretter, Veggie Lovers, Beef Wonders og Chicken Luxury og inspirationen til retterne kommer fra hele verden - det være sig Jamaica eller Indien.

Honey har tidligere været den yngste leder hos Letz Sushi, men havde ambitioner om at lave sit eget med inspiration fra den verdensmad, som hun kender fra sit eget barndomshjem. Hun er halvt amerikansk og halvt iransk og har mange venner fra Japan, Spanien, Italien, mm: "Jeg har selv fået meget varieret mad derhjemme og elsker at komme hjem og spise hos mine venner og se hvordan de laver mad. Det er her jeg har fundet inspirationen til menukortet på Ret Sundt."

Honey rejser meget for at finde inspiration til nye retter, men siger, at maden i mange lande ofte er meget olieret og tung: "Hos Ret Sundt kan man sige, at vi laver en light udgave af verdenskøkkenet. Der er uendelig inspiration at hente, men det er også en udfordring at få det til at smage på samme måde som i udlandet - bare med mindre fedt."

Honey er altid at finde i butikken og forklarer gerne om maden eller hjælper med råd og vejledning om sund mad og der er også mulighed for at få et uforpligtende møde om kostvejledning.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.09.2010 til 30.11.2010.

Kan hentes fra kl. 16.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Alle dage 12-21

ret-sundt.dk

Aftalepart

Ret Sundt
CVR: ??
  • Ret Sundt
    Ret Sundt
    Nordre Frihavnsgade 13
    2100 Kbh. Ø
Vælg variation
Vælg variation