Prøv kræfter med 1 måneds ubegrænset Bikram Yoga
Førpris

500,-

Din Pris

249,-

Du sparer 251 kr.
Udsolgt - 361 solgt

Giv dig selv et lunt kram med Bikram Yoga i 40 graders varme. Du får 1 måneds ubegrænset medlemskab

Skribent: Cecilie Wendt Kofoed
Fotograf: Kim Bjærre

 

Tirsdag morgen starter godt ud for mit vedkommende. Jeg skal nemlig prøve Bikram yoga hos Bikram Yoga Hellerup for første gang. Normalt er jeg bidt af en gal yogamåtte, så hvorfor jeg aldrig før har prøvet kræfter med de 40 graders varme er mig en gåde. Men alene tanken varmer indvendigt.

 

40 graders lunt kram
Det søde personale fortæller mig, at som den nye pige i klassen skal mit hovedfokus være på at holde varmen ud. Det bliver dog ikke noget problem, for de 40 lune, infrarøde grader passer mig fantastisk.

 

Jeg bøjer og strækker mig og forsøger på bedste vis at følge med i de 26 stillinger i det i alt 90 minutters lange træningspas. Det er overraskende let, og jeg føler mig allerede som en fisk i vandet. 

 

God mening med galskaben

Bikram Yoga er uden sammenligning den bedste træningsform, jeg nogensinde har prøvet kræfter med. Efter halvanden time er jeg drivende våd og føler mig både udrenset, gennemsund og helt lykkelig. Jeg er fuldstændig pjattet med konceptet, og kan ikke vente med at skrive under på indmeldelsesblanketten hos Mette i receptionen.

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere
Max. 600 værdibevis(er) til salg
Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Bikram Yoga Hellerup:

 

  • 26 stillinger, 40 grader, 90 minutter.
  • Lokalet bliver opvarmet med infrarøde varmepaneler, der booster udrensningen, øger blodgennemstrømingen og gør kroppen ekstra smidig.
  • Der er tale om en svedig omgang forbrænding. På 90 minutter smider du ca. 500 kalorier. Drik rigeligt med vand i god tid inden din klasse.
  • Se holdplan her.
  • Download hold-app’en her
loading map...
Hot Yoga Hellerup
Strandvejen 56 2900 Hellerup