atmosphere1.jpg
atmosphere2.jpg
atmosphere3.jpg
atmosphere4.jpg
atmosphere5.jpg
Atmosphere_001.jpg
Atmosphere_003.jpg
Tapas_20bb.jpg

Lækre tapas og sommercocktails til 2 pers. fra Atmosphere

230,- / 460,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Super sommertilbud! Nyd 2 x tapas og 2 x sommercocktails til halv pris i stemningsfyldte omgivelser hos Atmosphere lige ved Kgs. Nytorv

Kølige cocktails i stilfuld Atmosphere

Skribent: Durita Dybczak

Den nyåbnede cocktaillounge Atmosphere tilbyder en stilfuld oplevelse med fokus på kvalitet. Siden de slog dørene op i november 2010, har Atmosphere formået at skabe stor succes, bl.a. ved deres prisvindende cocktails, og ved at udmærke sig, som en af de få cocktaillounges i Danmark, der kan prale af at have eget køkken. Du får nu muligheden for at få del i oplevelsen til den halve pris!

Jonas Gram, der er barchef på den nye trendy cocktaillounge, fortæller:

"Vi vil ikke være som de andre - her er der plads til at nyde sin kvalitetsdrink i omgivelser, hvor der er kælet for detaljerne. I baren gør vi vores ypperste for at opnå den kvalitet, som samtlige gæster i området efterspørger".

Atmosphere gør sit til at følge med i, hvad gæsterne efterspørger. Fx er det nu også muligt at booke stedet, hvis man har lyst til at afholde sit arrangement i en af Københavns hotteste cocktaillounges. Køknet er i udvikling, og hvis man bestiller i forvejen, kan man også få serveret en 3-retters menu. Som noget helt nyt, bringer Atmosphere gerne en lækker frokost ud til interesserede virksomheder. Ja, dette er ikke nogen helt almindelig cocktaillounge.

Baren er i sommerstemning og tilbyder friske tørstslukkere i sommervarmen, lavet af et udvalg af friske frugter og bær, blandet sammen med nogle lette spiritusser. Fx: "Blueberry fever" lavet af Martini rosato, brombær, quamquats og sour, eller "Sommer punktum" lavet af Sobieski vodka, st. Germain hylde likør, vandmelon og citron.

Udover de flydende herligheder, der er mixet af kyndige hænder, tilbyder Atmosphere's køkken et udvalg af spændende smagsoplevelser serveret i form af lækre tapas. Du kan glæde dig til at smage:


Sandwich med mojito-marineret laks
Sandwich med parmaskinke og soltørrede tomater
Store oliven
Soltørrede auberginer
Soltørrede, grillede artiskokker
Chorizopølse
Chokoladedyppede jordbær

Værsgo'!

- Husk at du også kan købe dagens tilbud via Downtowns iPhone App.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.05.2011 til 24.08.2011.

Man skal bestille bord på jonas@atmosphere-copenhagen.dk minimum 1 dag i forvejen inden klokken 17.00. Men gerne før, hvis man vil være sikker.Information

Åbningstider:

Tors: 18-02

Fre: 16-02

Lør: 18-02

Aftalepart

Atmosphere
CVR: ??
  • Atmosphere
    Store Kongensgade 34
    1264 København K
Vælg variation
Vælg variation