sense_20of_20beauty_001.JPG
sense_20of_20beauty_002.JPG
sense_20of_20beauty_003.JPG
sense_20of_20beauty_004.jpg
sense_20of_20beauty_005.JPG
sense_20of_20beauty_006.JPG
sense_20of_20beauty_007.JPG
sense_20of_20beauty_008.JPG

Få 45 minutters afslappende MA-URI ® massage

237,- / 475,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på 45 minutters afslappende MA-URI ® massage hos den certificerede MA-URI massør Anne Linde fra klinik Sense of Beauty på Østerbro

Polynesisk velvære

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Foto: Kim Bjærre

Du træder ind i klinik Sense of Beauty på Blegdamsvej lige ved Trianglen. Anne Linde tager afslappet og smilende imod på bare tæer og iført en polynesisk sarong. Hun har en aura af ro omkring sig, der får klinikken til at virke som et tempel midt i den pulserende storby. Stemningen er på én gang luksuriøs, stilfuld, afbalancerende og harmonisk. Hun viser dig ind i massagelokalet, og beder dig lægge dig godt tilrette på briksen - sessionen kan begynde.

MA-URI massage er kendetegnet ved lange, bløde og rytmiske strøg med underarmene, hvilket giver en særligt afslappende effekt. Massagen adskiller sig fra traditionel fysiologisk massage ved at fordele trykket over en stor flade i stedet for at fokusere på enkeltpunkter, men stadig med et dybdegående resultat.

Behandlingen hjælper dig til at hele dig selv gennem afslapning. Man kommer i en form for meditativ tilstand, hvor man kan give slip på det, der tynger én. "Jeg har haft flere klienter, der har gået med muskelsmerter i lange perioder, og som er blevet behandlet muskulært. Men smerte er ikke altid fysik forankret, og her kan MA-URI massage gå ind og lindre gennem fuldstændig afslapning. MA-URI betyder faktisk 'de som er fri af indre begrænsninger'. Det kan godt lyde lidt hokus-pokus, men der er bare en sammenhæng mellem psyke og krop, og jeg synes det er spændende at hjælpe folk på en måde, som ikke er medicinsk", siger Anne Linde, der er uddannet MA-URI massør på den polynesiske ø New Zealand.

Der findes ikke mange certificerede MA-URI massører i Danmark, og Anne Linde er den eneste i København. Samtidig med at hun laver de særligt flydende og kontinuerlige bevægelser med armene, er hun også uddannet til at bevæge fødderne på en helt bestemt måde, når hun masserer, sådan at hun bliver i stand til at nå fra fødder til midt på ryggen i et enkelt strøg. Det giver en helt speciel følelse, nærmest som bølger der stryger blødt ind over kroppen. Der er kun ét tilbage at sige: Prøv det.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.05.2011 til 01.09.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 50 værdibeviser til salg.

Kan indløses mandage, onsdage og lørdage efter aftale.

Bookning foregår online på www.senseofbeauty.dk. Referencenummer bedes oplyses ved bookning.Information

Åbningstider

Man-Fre: 10-19

Lør: 10-14

Aftalepart

Sense of Beauty
CVR: ??

Adresse

Blegdamsvej 126
2100 KBH Ø
  • Sense of Beauty
    Blegdamsvej 126
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation