boesen1.jpg
boesen2.jpg
boesen3.jpg
boesen4.jpg
boesen5.jpg
boesen6.jpg
boesen7.jpg

1 times professionelt photoshoot + 5 redigerede billeder på cd

495,- / 1.995,-
  • 75% rabat
  • Slutter om

Få 1 times professionelt photoshoot on location + 1 cd med 5 flotte færdigredigerede billeder fra den dygtige og alsidige fotograf Michael Boesen

Professionelt foto til alle lejligheder


Journalist: Søren Folke Larsen

Foto: Michael Barrett Boesen

Alle med et kamera kan tage et foto. Men hvis øjeblikket skal fanges på flotteste vis, kan det kun betale sig at gå den professionelle vej. Fotograf Michael Boesen har mange års erfaring inden for alle genrer: Sport, fest, erhverv, model eller portræt. You name it. Så uanset hvad du ønsker at få foreviget, er et prof-foto det hele værd. For en ting er sikkert: Erfaring kan ses - også på billeder.

Med dagens tilbud får du fotograf Michael Boesen ud til en times, on location photoshoot, hvor du ønsker det i hele Københavnsområdet. Billederne bliver redigeret efter dine ønsker, og du modtager efterfølgende en cd med fem flotte færdigredigerede billeder i topkvalitet.

Tilbuddet gælder ikke et photoshoot i et studie, men du får fotografen ud, hvor du ønsker det. Om det er i en skov, på en strand, i hjemmet eller på jeres specielle sted, har fotografen udstyr, der passer til hver location og får det til at se fantastisk ud.
Man skal kunne se, at billederne er taget af en professionel. For at tage et godt foto er mere end bare et tryk på knappen. Lys, reflekser og baggrund skal være lige i øjet, og Michael Boesen hjælper også gerne med at finde den perfekte location.

Fotografen Michael Boesen har altid været fascineret af at fotografere og har stillet skarpt som professionel fotograf siden 1998. Han er fast fotograf for fodboldklubben FC Nordsjælland, et af nordens største tekniske forlag, TechMedia og Polfoto. For 10 år siden startede Michael Boesen sit eget freelancebureau og har arbejdet med næsten alle genre indenfor fotograffaget.

Så har du en særlig lejlighed, der skal foreviges, vil du sælge dig selv på bedste måde gennem et flot portrætbillede eller skal familien samles og i glas og ramme så køb dagens tilbud. Det sidder lige i linsen...

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.05.2011 til 20.11.2011.

Bookning foregår på mail: michael@boesenfoto.dk eller på tlf: 28912079.Information

Åbningstider:

Alle dage efter aftale

Aftalepart

Boesen Photography & Design
CVR: ??
  • Boesen Photography & Design
    v/ Michael Barrett Boesen
    Dalgas Have 70
    2000 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation