yoga1.jpg
yoga2.jpg
yoga3.jpg
yoga4.jpg
yoga5.jpg
yoga6.jpg
yoga7.jpg
yoga8.jpg
downtown_yoga.jpg

Yoga- og meditationspakke til hjemmetræning fra yogaudstyr.dk

246,- / 547,-
  • 55% rabat
  • Slutter om

Prøv yoga og meditation på stuegulvet med dvd’en ’Yoga Basic,’ dvd’en ’Yoga til hele din dag’ + den nye cd ’Meditation’ fra yogaudstyr.dk

Træning for krop & sind - på stuegulvet

Journalist: Linda Østergaard


Leder du efter en træningsform, som glæder både krop og sind? Yoga og meditation kan hjælpe dig på et utal af måder. Du opnår blandt andet ro og afspænding i krop & sind, du fokuserer og stresser af, du styrker dine led og muskler, du stimulerer dine indre organer, og du bliver smidig og bevægelig. Og nu kan du lave det hele hjemme på stuegulvet med en yoga- og meditationspakke fra butikken yogaudstyr.dk, der er centralt beliggende på Østerbro.

Brug yoga- og meditationspakken, når det passer ind i din hverdag. Det er en effektiv og billig måde at starte og vedligeholde din træning på. Hos yogaudstyr.dk finder du kun dvd'er og cd'er med erfarne og veluddannede undervisere, der ved, hvad de taler om, og som giver dig korrekt viden og inspiration til din foretrukne træningsform.

Med dagens tilbud får du:

- 1 x dvd 'Yoga Basic': Yoga Basic med yogalærer Laila Tórsheim er behagelig og effektiv træning. Du vil opleve øget smidighed, styrke og vitalitet samtidig med. at du forebygger stress og får større overskud. Yoga Basic giver dig redskaber til at opøve din kropsbevidsthed og øge din evne til at være nærværende. Laila Tórsheim har sammensat et program, som du får stort udbytte af, uanset om du døjer med spændinger i nakke og skuldre, er stresset eller blot ønsker at gøre noget godt for dig selv. Både begyndere og øvede kan få stor glæde af Yoga Basic.

- 1 x dvd 'Yoga til hele din dag': Yogalærer Laila Tórsheim har lavet en skøn yoga-dvd med forskellige programmer, du kan passe ind i løbet af din dag. Dvd'en er også perfekt til dig, hvis du savner ny inspiration til din hjemmeyoga.

- 1 x cd 'Meditation med Mette Myrna': Meditationscd'en med yogalærer Mette Myrna er lige udkommet og indeholder blandt andet et program med 15 minutters mindfulness meditation, der styrker dig i at leve i nuet. På cd'en er der tre forskellige typer af meditationer, og øvelserne er velegnet til begyndere i meditationens verden.

Med cirka 4 timers materiale finder du helt sikkert også dit yndlingsprogram i yoga- og meditationspakken.

Du skal selv afhente yoga- og meditationspakken i butikken på Østerbro.

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.05.2011 til 19.08.2011.
Yoga-pakken skal afhentes i butikken på Østerbro.


Information

Åbningstider:

Man-fre: 11-17.30

Lør: 11-15

Aftalepart

Yogaudstyr
CVR: ??
  • Yogaudstyr
    Rosenvængets Allé 19
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation