republique1.jpg
republique2.jpg
republique3.jpg

FIBONACCI – nycirkus i verdensklasse på teatret Republique

245,- / 600,-
Udsolgt
  • 59% rabat
  • Slutter om

Få 2 billetter til nycirkusforestilling i verdensklasse, når REPUBLIQUE slår dørene op til FIBONACCI, og bliv indhyllet i forunderlig teatermagi

Nycirkus i verdensklasse

Skribent: Sabina Marie Elton

Kropslig virtuositet, ordekvilibrisme, videokunst og nyskabende musik er magiske ord for nycirkusforestillingen FIBONACCI, der byder publikums sanser op til dans i et både tankevækkende, underfundigt og humoristisk univers.

Det er teatret REPUBLIQUE og det anerkendte canadiske kompagni Les 7 doigts de la main med stjerneartisten Samuel Tétreault i spidsen, der står bag FIBONACCI.
Artisterne fra Les 7 doigts de la main markerer sig som nogle af verdens bedste artister, og har alle tidligere slået deres akrobatiske folder i verdenskendte kompagnier som Cirque de Soleil og Cirque Eloize.

Foruden de canadiske artister kan man på scenen opleve nogle af Skandinaviens bedste artister. I fællesskab giver de publikum en farverig fornemmelse af nycirkus-disciplinerne: Åndeløs luftakrobatik, poetisk jonglering, pulserende dans og meget meget mere.

FIBONACCI er inspireret af den italienske matematiker Leonardo Fibonacci, og alle forestillingerne tager kunstnerisk afsæt i de første 8 tal af Fibonaccis talrække: 0,1,1,2,3,5,8,13,21. De fantastiske artister akkompagneres af ordfænomenet MC Jabber, der med kaskader af ord fremmaner filosofien bag Fibonaccis talrække, der tangerer alt fra verdens skabelse til strukturen i det gyldne snit. Når MC Jabber ikke står på scenen på Teater Republique, står han på scenen med - og som et af de musikalske talenter bag - bandet Blue Foundation. Men i FIBONACCI er det ny sprød musik af Henriette Groth, der brillerer og får hele herligheden til at spille.

Nycirkusforestillingen FIBONACCI kom til verden i 2007 og vil frem til 2014 indhylle en række byer verden over i sit magiske univers. Hvert sted skabes en unik forestilling i et samarbejde mellem det faste hold fra Les 7 doigts de la main og de bedste artister fra området. Og det er netop dette kunstneriske samspil mellem danske og internationale artister, der danner rammen om FIBONACCI, når forestillingen slår dørene op i København. FIBONACCI har indtil videre skabt forestillinger i Mexico City, Igloolik, Montreal, Veracruz og Barcelona.
Nu er det endelig blevet Københavns tur - og vi glæder os.

Instruktion: Samuel Tétreault & Martin Tulinius
Koreograf: Louise Hyun Dahl
Medvirkende: Samuel Tétreault, MC Jabber, Louise Hyun Dahl, Henriette Groth m.fl.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.05.2011 til 18.06.2011.

Max. 150 værdibeviser til salg.

Tilbuddet gælder B-billetter, dvs. i mellemste priskategoriInformation

Spilledage og tider:

Tirs - Fre: kl. 20

Lør: kl. 17

Anmeldelser

Republique.dk

"Fantastisk projekt! Vil se mere..."

Set på republique.dk

Aftalepart

REPUBLIQUE
CVR: 25887565

Adresse

Nørregade 20
1165 København K
  • REPUBLIQUE
    Store Scene
    Østerfælled Torv 37
    2100 Kbh Ø
Vælg variation
Vælg variation