Hanti001.jpg
Shant002.jpg
Shanti003.jpg

??

350,- / 750,-
 • 53% rabat
 • Slutter om

Vi er glade for igen at kunne tilbyde luksusbehandling hos stemningsfyldte Shanti Room i indre by – Få 53% på halvanden time Ayurvedisk Yoga Massage

Ayurvedisk Yoga Massage

Skribent: Anne Birkkjær Jacobsen

Foto: Kim Bjærre

Dagens tilbud giver 53% på en halvanden time Ayurvedisk Yoga Massage hos Shanti Room i indre by. Massagen er dybdegående, og består af en blid oliemassage af hele kroppen samt åbningsstræk af fødder, ben, lænd, ryg, bækkenbund, skuldre og nakke. De dybe stræk frigiver fastlåst energi, afhjælper spændinger og forløser stress fra sindet.

Shanti Room ved Trine Højgaard ligger i Lavendelstræde i indre by. Når du træder ind, mærker du roen der lægger sig over dig. Rummet er lyst og indbydende, og man fornemmer en bevidst fordeling imellem det rå og maskuline sammen med det yndige og feminine. Dette kommer til udtryk i valget af et loungemiljø, som er opbygget af rette linjer og rå materialer, kombineret  med det levende skær af stearinlys, buddhaer, blomster og et utal af farvestrålende puder.

Den gennemtænkte indretning i samspillet med farvekombinationerne giver dig en følelse af jordbundenhed og eksklusivitet, samtidig med at du træder ind i en anden verden. En verden hvor du kan slappe af og give slip, nyde forkælelsen og finde velvære. Du kommer ud på en rejse - sanseligt som eventyrligt.

Shanti Room byder på mange former for forkælelse, og det er helt sikkert værd at prøve en Ayurvedisk Yoga Massage, der gennem dybdegående massage og yogastræk åbner op for krop og sind, og gør dig mere smidig. Massagen indeholder en blid oliemassage af hele kroppen, stræk af fødder, ben, lænd, ryg, bækkenbund, skuldre samt nakke. Efter massagen vil du føle dig afslappet, fri for stress og i balance.

Infoboks:

Ayurveda betyder viden om livet, og er en ældgammel livsfilosofi der stammer fra Indien. Filosofien handler om at have fysisk og mental balance i kroppen, og hvis man opnår det, kan man se frem til et langt og sundt liv.

Betingelser

 • Kan indløses fra 31.08.2010 til 29.11.2010.

Max. 125 værdibeviser til salg.

Massagen kan bookes til mandage og tirsdage i tidsrummet 9.00-15.30 på mobil 26477504 eller email ses@shantiroom.dkInformation

Hjemmeside:

www.shantiroom.dk

Aftalepart

Shanti Room
CVR: ??

Adresse

Lavendelstræde 5 3
1462 København K
 • Shanti Room
  Shanti Room
  Lavendelstræde 5-7
  Baghuset 3 sal
  1462 kbh k
Vælg variation
Vælg variation