krops1.jpg
krops2.jpg
krops3.jpg
krops4.jpg

Nyd 60 minutters professionel kropsbehandling

250,- / 500,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en helt fantastisk oplevelse hos Dan Plesner, der giver dig 1 times kropsbehandling i klinikken på Frederiksberg. Få løsnet op i det ydre & det indre

Forløsende kropsterapi

Journalist: Linda Østergaard

Din krop arbejder hårdt for dig hver eneste dag, men hvornår har du sidst gjort noget godt for den? Læn dig tilbage hos Dan Plesner, som giver dig en kropsterapeutisk behandling med udgangspunkt i Body-sds metoden. Behandlingsformen er effektiv for dig, som døjer med hovedpine, musearm, piskesmæld, nakke- og skuldersmerter, rygproblemer, fordøjelsesproblemer, stress, allergi m.v.

Behandlingen hos kropsterapaut Dan Plesner henvender sig til dig, som har smerter og ubehag i muskler og led. Gennem behandlingen løsnes muskelspændingerne effektivt, og du får det mærkbart bedre. Der kan sidde mange spændinger i dine muskler, som ikke bare gør ondt - men også påvirker dit humør og din livskvalitet. Derfor øger behandlingen dit velbefindende både fysisk og psykisk.

Behandlingen henvender sig til alle aldersgrupper og består af specielle pulserende massageteknikker og ledfrigørelser, der har en kraftig indvirkning på kroppens selvhelbredende egenskaber.

Kropsterapeut Dan Plesner kombinerer dybdegående massage, zoneterapi, akupressur, ledfrigørelser og afspænding i én og samme behandling. Samtidig arbejdes der med åndedrætsteknikker for at genskabe kontakten til kroppen. En vigtig del af behandlingen er også samtale, hvor Dan Plesner hjælper dig til at forstå, hvad årsagen til dine problemer er.

Behandlingsformen har hjulpet klienter med at opnå kontakt mellem krop og psyke, harmoni og indre ro, smidighed i kroppen samt velvære og overskud. Det er resultater, som har skabt forandring for den enkelte.

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.05.2011 til 18.11.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 130 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 31 22 12 26 eller via mail: info@denfuldendtekrop.dkInformation

Åbningstider:

Tors: 8-22

Aftalepart

Kropsterapi v. Dan Plesner
CVR: ??
  • Kropsterapi v. Dan Plesner
    
Mariendalsvej 60
    
2000 Frederiksberg

Vælg variation
Vælg variation