2 for 1 på byens lækreste take away fra Cofocos Le Marché – Oksemørbrad-tournedos fra Himmerland med garniture af sæsonens grøntsager og sauce bearnaise

Take away français, merci

Skribent: Frederik Plum

Foto: Mads Jørgensen


Cofocos Le Marché laver byens lækreste take away. Køkkenet er fransk og byder på klassiske landretter så som Boeuf bourguignon. Dagens Tilbud gælder 2 for 1 på det franske køkkens flagskib: Oksemørbrad-tournedos fra Himmerland med garniture af sæsonens grøntsager og sauce bearnaise.

Cofoco-konceptet var en mindre gastronomisk revolution, da den første restaurant kom til København i 2004. Konceptet er baseret på et simpelt princip: det skal være muligt at få luksusmad til overkommelige priser. I marts 2006 åbnede den franske Cofoco Le Marché, der serverer take away, som kan få dig til at tale fransk i søvne.

Hos Le Marché er det ikke muligt at bestille over telefonen, da alle retter er klar og bare skal hentes. Det er dog ikke for at være arrogante, at de har valgt at fjerne telefonen, men for at gøre det hele så simpelt som muligt. Le Marché udfordrer forestillingen om, at alt hvad der er fransk er arrogant og utilnærmeligt. Dette understreges af, at menukortet er helt simpelt og at alle retter er lavet af sæsonens råvarer.

Dagens Tilbud giver 2 for 1 på en af det franske køkkens absolutte mesterværker. Du får en velhængt oksemørbrad fra Himmerland, der er præpareret som tournedos med garniture af sæsonens grøntsager og sauce bearnaise. Det hele er hjemmelavet, så det er bare at stille sig i kø hos Cofocos Le Marché på Vesterbro eller Østerbro.

Betingelser

 • Kan indløses fra 30.08.2010 til 28.11.2010.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Mandag - søndag kl. 17-21

Anmeldelser

Mitkbh.dk

"Jeg har spist på alle Cofoco restauranter og ærlig talt, de kan bare det der."

Set på mitkbh.dk

AOK

"Le Marché betyder marked på fransk, og ideen bag Cofoco le marché er, at travle københavnere kan købe en fiks og færdig, fransk-inspireret, enkel aftensmad her og samtidig slippe for både at købe ind og lave mad."

Set på aok.dk

Aftalepart

Cofoco
CVR: 32767230
 • Cofoco
  Le Marché
  Værnedamsvej 2
  1619 Kbh. V
 • Cofoco
  Le Marché
  Østerbrogade 64
  2100 Kbh. Ø
Vælg variation
Vælg variation