Marianne2.jpg
Marianne3.jpg
Marianne4.jpg
Marianne5.jpg

Få en designer T-shirt fra Marianne Ingeborg Gerda

199,- / 400,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Skil dig ud fra mængden med en T-shirt fra Marianne Ingeborg Gerda. Designet er grafisk med et twist af humor, og T-shirten er i lækker kvalitet


Dansk design med et enkelt klik

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen


Shopper du normalt i highstreet-butikker som H&M og Zara på grund af din pengepungs størrelse, skal du slå til i dag. Du får nemlig en lækker designer T-shirt fra Marianne Ingeborg Gerda.


Den danske autodidakte designer Marianne Ingeborg Gerda, etablerede sit nordisk inspirerede brand i 2007. Siden har hun leveret unisex kollektioner med kant, der på humoristisk vis kombinerer skæve snit med simple grafiske udtryk.

Stilen er et mix af sports/clubwear, der appellerer til den moderne individualist, da designet ikke er domineret af nuværende tendenser i modebranchen og modemagasinerne. Kollektionerne byder udover beklædning også på et udvalg af iøjnefaldende accessories i form af armbånd, tørklæder, sokker m.m.

Marianne Ingeborg Gerdas kollektioner er populære og er blevet præsenteret under modeugen i København og i modens mekka Paris. Designet forhandles blandt andet i Danmark, Tyskland og Norge.

Med dagens tilbud kan du vælge mellem seks forskellige T-shirts fra Marianne Ingeborge Gerdas sommerkollektion i størrelserne fra XS til XL. Du kan hente din T-shirt i Marianne Ingeborg Gerdas showroom i København.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.05.2011 til 17.08.2011.

Man skal hente sin T-shirt i Marianne Ingeborg Gerdas showroom i København på Puggaardsgade 7, 1573 KBH V.

Du kan få din T-shirt i str.: XS, S, M, L, XL og i seks forskellige stylesInformation

Åbningstider:

Åbningstider efter aftale.

Tlf: 22 99 27 92

Aftalepart

Marianne Ingeborg
CVR: ??
  • Marianne Ingeborg
    Puggaardsgade 7
    1573 København V
Vælg variation
Vælg variation