hypnosecentret_001.JPG
hypnosecentret_002.JPG
hypnosecentret_003.jpg
hypnosecentret_004.JPG
hypnosecentret_005.JPG
hypnosecentret_006.jpg

1,5 times hypnose hos Birgitte Staal på Østerbro

450,- / 900,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 1,5 times hypnose hos Birgitte Staal og slip af med alt fra rygetrang, overflødige kilo, eksamensangst, kærestesorger og dårlig koncentration

Få afkodet dine dårlige vaner, fobier og afhængigheder

Journalist : Julie Vibe Michelsen

Fotograf: Kim Bjærre


Mange forbinder hypnose med store underholdende shows, hvor hypnotisøren slår bevidstheden væk under de udvalgte og tager al kontrol. Det er på ingen måde tilfældet her. Du vil være ved bevidsthed under hele hypnoseforløbet. Faktisk er det rigtig behageligt at ligge i den bløde stol, mens du bare lytter til Birgittes rare stemme i en naturlig og afslappet trancetilstand.

Birgitte tager smilende imod og inviterer indenfor. Hun starter med at tage en god snak med dig, om den dårlige vane, den afhængighed, sorg eller fobi, du gerne ville være foruden. Det gør hun for at lære dig bedre at kende - og som en slags forberedelse til selve hypnosen. Når du er klar og føler dig helt tryg, går I i gang.

Under hypnosen vil hun få dig til at slappe fuldstændig af og bede dit ubevidste sind om at skabe adgang til de ressourcer, som er nødvendige for at skabe forandringen og løse problemet. Hun kan noget med sproget. Det når dybt ind på en meget behagelig måde. Når du er færdig, føler du dig opløftet og behageligt til mode. Jeg havde samtidig en: "var-det-virkelig-det"-følelse, da min sukkertrang skulle hypnotiseres væk. Men da hun så efterfølgende spurgte, om jeg kunne tænke mig et stykke chokolade, kunne jeg slet ikke fremkalde den behagelige følelse ved tanken om chokolade.

 

Jeg gik ned på gaden og ind i slikbutikken rundt om hjørnet- og følte intet. Min lyst til sukker var væk. Den store prøve skulle stå om aftenen, hvor det normalt er fuldstændig umuligt ikke at skulle have lidt hygge-slik efter aftensmaden. Også her sad jeg med mit slumretæppe og nød tv-serien uden et eneste stykke slik. Fuldstændig upåvirket af, at min kæreste sad og guffede i sig lige ved siden af.


 

Kan alt kureres med hypnose?

Stort set alt kan kureres, men Birgitte tager ikke imod folk, som har fået stillet en psykiatrisk diagnose, de gerne vil have hjælp til at komme af med.

 

 

Er en gang nok?

Stort set alle vil opleve en positiv forandring efter første session og i rigtig mange tilfælde er en gang nok.

 

 

Virker hypnose på alle?

Virkningen er afhængig af din egen motivation og dit ønske om at samarbejde. Nogle gange kan hypnotisøren opleve, at folk faktisk ikke ønsker at komme af med sit problem (at de ikke rigtig ønsker at droppe cigaretterne, slikket osv) og det gør udfordringen større for hypnotisøren.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.05.2011 til 31.03.2012.

Bookning foregår online på www.hypnosecentret.dk eller på tlf.: 51 72 88 96

Behandlingen varer ca. 1,5 time, men for nogle kan der godt gå kortere tid.Information

Åbningstider:

Alle dage efter aftaleAftalepart

Hypnosecenteret
CVR: ??
  • Hypnosecenteret
    Strandboulevarden 5a
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation