nag_001.JPG
nag_002.JPG
nag_003.JPG
nag_004.JPG
nag_005.JPG
nag_006.JPG
nag_007.JPG
nag_008.JPG
nag_009.JPG
nag_010.JPG
nag_011.JPG
nag_012.JPG

Få et par eksklusive Nag Glam jeans i forrygende farver

500,- / 1.000,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50 % på et par eksklusive Nag Glam jeans i forrygende farver fra den fashionable københavnerbutik Nag Store på Pilestræde i Indre By

A passion for high fashion

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjærre


Er du vild med trendy og edgy dansk design? Så læg vejen forbi den københavnskehigh end-butik Nag Store, som forhandler mærker som Army of Me, Blank, Collective Minds, G-Lab, Maria Black og selvfølgelig deres eget mærke Nag People, som fører årets flotteste jeans.

De eksklusive Nag Glam jeans er en del af Nag People's Nag Glam collection, der er designet af Christian Back.Han har været i modebranchen mange år og har blandt andet også opbygget mærkerne Acne, Canada Goose, Filson, Original Penguin og Gloverall.

De eksklusive Nag Glam jeans er lavet i kraftig satin af højeste kvalitet, der er vævet i Italien. Der er bomuldscoating på indersiden som gør, at de er absorberende og til at ånde i samtidig med, at de er yderst behagelige at have på. Og så er designet helt enestående enkelt og holder sin pasform.

Jeans'ne har lave baglommer, der sidder på det yderste punkt på rumpen, hvilket giver din popo et fantastisk look. Livet ligger midt mellem lav- og højtaljet, de er lige 2 inches højere end lavtaljede bukser og det gør, at bukserne sidder godt uanset din højde.

"Vi har arbejdet rigtig meget med pasformen og prøvet os frem indtil vi kom frem til den helt rette talje", siger Christian Back, der har lagt vægt på det clean og simple i designet. Der er intet forlavet slid eller andre pyntedetaljer. Det er det unikke snit og det eksklusive stof, der er i centrum.

For 100 kr. ekstra kan du få lagt bukserne op eller syet om til shorts eller knickers, så de passer til lige netop dit behov.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.05.2011 til 01.09.2011.
??


Information

Åbningstider:

Man-tors 10-18
Fre 10-19
Lør 10-16

Aftalepart

Nagpeople
CVR: ??
  • Nagpeople
    Pilestræde 47
    1112 København K
Vælg variation
Vælg variation