koebenhavnerspillet_001.jpg
koebenhavnerspillet_002.jpg

Få det prisvindende brætspil ’Det store spil om København’

199,- / 399,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få det prisvindende brætspil ’Det Store Spil om København’, der er et moderne og lækkert designet spil om den pulserende hovedstad

Skal vi spille?

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Få en forrygende aften med det sjove brætspil 'Det store spil om København'. Udfordr venner eller familie på iværksætteri og forretningsmentalitet i det moderne København. Hop op på cyklen og tag en tur rund i hovedstaden på en Long John, en Christianiacykel eller en gammel Pedersencykel.

København er Nordens pulserende centrum, hvor finkultur, undergrund, traditioner og nytænkning dagligt spiller sammen i en skøn harmoni. Hvordan fremtidens København ser ud vides endnu ikke, men i Københavnerspillet har du mulighed for at udvikle netop din udgave af byen.

Københavnerspillet er 'det nye Matador.' På pengesedlerne ses kendte københavnere som Natasja Saad, Simon Spies og Carl Jacobsen. De små plastikbiler er erstattet af miljøvenlige cykler. I stedet for huse og hoteller bygger du vindmøller, der kan levere grøn energi og antennesystemer til online kommunikation - og 'Prøv Lykken' er genfortolket og erstattet af eventkort, hvor du i stedet for at ryge i fængsel kan blive smidt ud af Riccos Kaffebar for at bestille en såkaldt decaf soya latte.

"Vi har åbnet op for byen og bygget spillet op af mange flere elementer end det klassiske Matador. Samtidig har vi gjort spillet mere udfordrende ved at modernisere det og putte mange flere udfordringer ind," siger Rasmus Balslev, der har udviklet Københavnerspillet i samarbejde med We are Sailing og B.Production.

I spillet skal du tænke strategisk og slå til på auktion, når dit område eller din gade kommer under hammeren. På cykelryg skal du udforske byen, som konstant byder på fristelser, der kan gøre hele forskellen for dig. Et besøg i Kødbyen eller på Det Kongelige Bibliotek kan skabe de muligheder, der skal til for at netop din vision om fremtidens København vinder kapløbet.

Her er ingen rigtige valg - kun dine beslutninger og lidt held kan gøre dig til vinder. God vind og velkommen til fremtidens København.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.05.2011 til 09.07.2011.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Spillet skal afhentes hos Arnold Busck i Købmagergade.Information

Åbningstider

Man-tors: 10-18

Fre: 10-19

Lør: 10-16

Første søn i hver måned: 12-16

Aftalepart

B.Production
CVR: 26799163

Adresse

Fredericiagade 6 i kælderen tv
1310 København K
  • B.Production
    Bog & Idé
    Købmagergade 45
    1150 København K
Vælg variation
Vælg variation