Riis001.jpg
Riis002.jpg
Riis003.jpg

??

250,- / 500,-
Udsolgt
 • 50% rabat
 • Slutter om

Betal 250,- for et værdibevis på 500,- til Riis sko i indre by der har alt fra Billi Bi og Lola Ramona til Converse og Dr. Martens

Riis sko - Galleri K

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Rikke Myung Sun Nielsen

Man kan aldrig få for mange sko, og det er Gitte Malene Petersen, der er medejer af Riis sko, helt enig i. Her findes noget for enhver smag, både til mænd og kvinder, og det er svært at komme ud derfra uden mindst ét par fede sko i posen. Dagens Tilbud giver 50% på et værdibevis så du for 250,- kan shoppe løs for 500,-


I Riis sko er der en god og afslappet stemning, og på væggene kører sko rundt på gamle pladeafspillere. Du finder forretningen ved at gå ind i H&M på Strøget og fortsætte op ad rulletrappen hvor der ligger et drømmeland af sko. Forretningen har ligget på samme adresse siden midten af firserne.

Riis sko har noget for enhver smag i alle prisklasser, og er en af de få multibrand skobutikker på Strøget. Her skal være noget til alle. Fælles for mærkerne er dog, at de alle har eksisteret i mange år og derfor findes mange favoritter og klassikere blandt sortimentet. Men mærkerne varierer meget i udseende. Riis sko har det største udvalg af Vagabond i Danmark, og derudover sælger de brands som Replay, Billi Bi, Converse og de 'trashy-chic' Dr. Martens.

Riis sko vil gerne give deres kunder en god følelse. "Det er ikke bare sko, det er også en god oplevelse" siger Gitte. Gitte lægger vægt på at give en god betjening, og hun ansætter kun folk der formår at skabe en god kontakt til kunderne. Riis sko har mange stamkunder, kunderne kommer igen på grund af butikkens store, solide udvalg og for den gode betjening. Gitte fortæller, at hun har kendt nogle af kunderne siden hun startede tilbage i '96. Dengang kom de for at købe Dr. Martens, og ja det gør de faktisk stadig. Så pas på, du bliver afhængig af Riis sko.

Betingelser

 • Kan indløses fra 28.08.2010 til 26.11.2010.

Max. 163 værdibeviser til salg.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Gælder ikke til i forvejen nedsatte varer.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-tor: 10-18

Fre: 10-19

Lør: 10-17

1 søndag i måneden: 11-16

www.riissko.dk

Aftalepart

Riis Sko
CVR: ??
 • Riis Sko
  Riis sko - Galleri K
  Strøget
  Østergade 32
  1100 København K
Vælg variation
Vælg variation